Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet, hogy cigány vagyok?

Lehet, hogy cigány vagyok?

Figyelt kérdés

Valamiért úgy érzem, hogy van bennem cigány vér és ha rám néz egy ember rögtön arra gondolok, hogy biztos cigánynak név.

Nagyon sötét, dús hajam van, sűrű szemöldököm. A bőröm fehér, szemem zöldesbarna. Egyébként nem viselkedem cigányosan, nem vagyok büdös. Honnan lehet megállpítani, hogy az vagyok-e? A szüleim azt mondják, nem.

2011. jún. 6. 17:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
ja és mindenkivel normális vagyok, visszahúzódó...
2011. jún. 7. 16:40
 12/34 anonim ***** válasza:
Ha elégedett vagy önmagaddal, az legyen a legkisebb problémád, hogy cigány vagy-e. És ha az vagy akkor mi változna? ;-)
2011. jún. 7. 16:57
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Szeded a szemöldököd, meg vasalod a hajad? Akkor te egy b*zi cigány vagy. Nem félek a fajtádtól, hiába ezt szeretnétek, sajnos sokan vannak akik félnek, én csak szemmel tartom a fajtád, és megvannak az eszközeim. Nem a fürdés miatt van csak szagotok. Amiatt is, de ha még néha meg is fürdesz, akkoris cigányszagod van. A bőrödből árad ez a szag, vagy nem tudom, de nem tudod lemosni. Ha ott vagy valahol, netán ott alszol akkor meg a helység is átveszi ezt a szagot. Te nem érzed mert cigány vagy, de attól még egy fehér érzi a szagod. Mint ahogy a kutyának is van egy szaga, mégha megmosod is.
2011. jún. 7. 16:58
 14/34 anonim ***** válasza:
17%
ekkora baromságot!:D nemvok homo, a lányokra bukom, hadd tudjam jobban. meg amúgyis, ekkora baromságot...ez csak azért van, mert megfélemlítenek téged, és sunyiban gyűlölködsz, és beképzeled az ilyen baromságokat. a szag csak azért van, mert nem fürdik vki, ez olyan mintha elkezdeném azt mondogatni h "a magyarok büdösek, ők nem érzik, de én tudom" amúgy meg minden embernek van illata vagy szaga, és mindenkinek más a szimpatikus.vagy nem xD
2011. jún. 7. 17:18
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
bocs a 3xi szóismétlésért xd
2011. jún. 7. 17:18
 16/34 anonim ***** válasza:
62%

Baromság, meg XD. Ennyit tudsz, ennyi az értelmi színvonalad. Meg úgy a fajodnak összességében is. Nem érdekel mit magyarázol, meg hogy szabadkozol, attol még büdös a cigány, én érzem (meg nem csak én, hanem rajtam kívül még pár millió honfitársam) nem fogok leállni vitázni egy cigóval azon, hogy most büdös vagy nem. Nem vitatkozok veled, mert nem hogy egy légtérben tartózkodni nem vagyok hajlandó a fajtáddal, hanem beszélni sem. Írtózok tőletek, vagy inkább undorodok, de nem úgy mint a kislány a békától, egyszerűen csak undorítónak, visszataszítónak talállak mint egy csótányt vagy cserebogarat, amit szíved szerint eltaposol. Nem lehet ezt egy szóval elmondani, csak így körülírni. Mondjuk mindenre van megoldás.

Egy sor nyírfa, egy sor fűz, egy sor cigány, egy sortűz!

Úgyhogy felesleges írnod, úgysem válaszolok BaromXD.

2011. jún. 7. 17:30
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
sztem meg egy f@szfej vagy, és csak nincs jobb dolgod:D ez baromság, hogy cigányszag, ilyeneket is ti tudtok kitalálni -.-" és az nem fordult meg a fejedben, hogy neked van szar szagod, és ezért kellemetlen az én szagom neked?xD nemgond fiam, csak ne gyere azzal h cigányszag. hungarofób vagyok kicsit, de azért nem mutatom ki ,úgyhogy kopj le:D
2011. jún. 7. 17:43
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
egyelőre még mi,Magyarok vagyunk többen,úgyhogy cigány vissza..
2011. jún. 7. 20:10
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
"egyelőre"
2011. jún. 7. 20:14
 20/34 anonim ***** válasza:
21%
68%-kal teljesen egyetértek. És annyit hozzátennék, hogy ha veletek a cigányok nem viselkednek normálisan, akkor gondolkozzatok el azon, hogy ki kezdte az ellenségeskedést. És nem érdekel, hogy "aki cigányokkal barátkozik, az is cigány" Meg fehércigány vagyok meg ilyenek, a cigányok nagytöbbsége lényegesen normálisabb, mint az ilyen rasszista hungarista képmutató majom, aki egész nap hangoztatja a betanított szövegét, hogy utáld a cigányokat, meg a zsidókat. -.-"
2011. jún. 7. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!