Lehet, hogy cigány vagyok?
Valamiért úgy érzem, hogy van bennem cigány vér és ha rám néz egy ember rögtön arra gondolok, hogy biztos cigánynak név.
Nagyon sötét, dús hajam van, sűrű szemöldököm. A bőröm fehér, szemem zöldesbarna. Egyébként nem viselkedem cigányosan, nem vagyok büdös. Honnan lehet megállpítani, hogy az vagyok-e? A szüleim azt mondják, nem.

Baromság, meg XD. Ennyit tudsz, ennyi az értelmi színvonalad. Meg úgy a fajodnak összességében is. Nem érdekel mit magyarázol, meg hogy szabadkozol, attol még büdös a cigány, én érzem (meg nem csak én, hanem rajtam kívül még pár millió honfitársam) nem fogok leállni vitázni egy cigóval azon, hogy most büdös vagy nem. Nem vitatkozok veled, mert nem hogy egy légtérben tartózkodni nem vagyok hajlandó a fajtáddal, hanem beszélni sem. Írtózok tőletek, vagy inkább undorodok, de nem úgy mint a kislány a békától, egyszerűen csak undorítónak, visszataszítónak talállak mint egy csótányt vagy cserebogarat, amit szíved szerint eltaposol. Nem lehet ezt egy szóval elmondani, csak így körülírni. Mondjuk mindenre van megoldás.
Egy sor nyírfa, egy sor fűz, egy sor cigány, egy sortűz!
Úgyhogy felesleges írnod, úgysem válaszolok BaromXD.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!