Lehet, hogy cigány vagyok?
Valamiért úgy érzem, hogy van bennem cigány vér és ha rám néz egy ember rögtön arra gondolok, hogy biztos cigánynak név.
Nagyon sötét, dús hajam van, sűrű szemöldököm. A bőröm fehér, szemem zöldesbarna. Egyébként nem viselkedem cigányosan, nem vagyok büdös. Honnan lehet megállpítani, hogy az vagyok-e? A szüleim azt mondják, nem.
:DDDD mióta büdös egy cigány? :DDD te jó ég...
hát te nagyon sukhár vagy ám. ne légy má ilyen rakló !
"Nem viselkedek cigányosan, nem vagyok büdös"
Tiszta szívből remélem, hogy az vagy, és akkor megtapasztalod, milyen amikor neked mondják, meg rólad gondolják majd ugyanezt. De ha engem kérdezel, szerintem nem vagy az, úgyhogy sajnos sose érted meg a szavaid súlyát...
ui.: Félreértések elkerülése végett: Én nem vagyok cigány.
hát.. amúgy meg tényleg van jellegzetes szaguk:D mielőtt már itt ócsárolnátok a kérdezőt! :D
inkább nézzetek utána, mielőtt hozzászóltok valamihez :D
16/L
Ez bizony! A cigánynak van egy jellegzetes szaga. Azért szaga mert kellemetlen. Saját magukon nem érzik, mert abba születtek, abban élnek mit várunk. És igenis jellegzetesen viselkednek és beszélnek. Ez az igazság. Lehet itt rasszistázni meg fasisztázni, meg neonácizni (azt sem tudjátok mit jelentenek és mi az eredetük), de ez még nem változtat a dolgon. Aki annyira harcias antifa meg libsi, az menjen egyszer ki a gettóba a cigánytelep bármelyik házába, és töltsön ott egy 15-20 percet. Ha ki bír annyit... Vagy megverve, seg*bedugva fog kijönni, vagy lesz*pja (képletesen, vagy gyakorlatilag) az összes cigány f*szát. Majd utána járjon a szája, meg azok után, hogy 4-en jönnek veled szembe, és vállal meglöknek "van egy cigid" felkiáltással! Nincs, akkor lesz másod. Ezért hordj magaddal gázspray-t vagy gázpisztolyt! Könnyű nyomni a dumát a nagyvárosból, meg CMÖ-ből, gyere le Szabolcsba, magy menj Borsodba és utána jártasd az a libsi szádat!
Lehet törölni, meg lehet lepontozni, úgyis vissza fogom írni, és ha megvonod a jogom akkor is! De eljön még az idő, hogy végre a többi magyar honfitársam is kiáll magáért és véget vetünk ennek a tűrhetetlen állapotnak. Tudni fogja a cigány, hogy hol a helye ebben az országban. Ez a mi hazánk! Nincs szükségünk élősködőkre!
Hát hidd el egyemmeg, hogy elég sok cigányt láttam már. Közelről is meg távolról is.
Az is cigány aki azokkal haverkodik, semmiven nem jobb, úgy hívják, hogy fehércigány, ez a véleményem rólad!
14:42 fogadjunk ha rád nézne egy cigány összefosnád magad:D ekkora f@szságot...
biztos azért van nekik olyan szaguk, mert nem fürdenek normálisan. én cigány vagyok, és a fehérnél egy kis árnyalattal sötétebb a bőröm, és az én hajam is sűrű, fekete,és hullámos(ezt utálom, vasalom is xD 1x már lecigányemóztak, mintha ebben vmi furcsa lenne), utálom amikor izzadok, és minden nap fürdök, és a szemöldököm annyira nem volt vastag utoljára, de pár hónapja kiszedem(nem vékonyra) és nekem nem panaszkodtak soha.:D szerintem bízz a szüleidben, mert megette a fene azt, aki szégyelli a gyereke előtt a származását, de sztem nem vagy az
xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!