Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől érzed magad egyéniségnek?

Mitől érzed magad egyéniségnek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 13:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

Jahj valaki nagyon a szivere veszi a dolgokat lol.

Regen am en is azt hittem attol leszek egyeniseg ha alter stilusban oltozkodom egyeni hajam lesz, nem kovetem a divatot es hudemeno vagyok. Nem foglalkozom masok velemenyevel, de igazabol ez csak sima tini kemeny vagyok meg HUDEEGYEDI xD

Am meg sajnalom h en nem gyujtok facere 1200 ismerost es csak a barataimat rokonaimat haverokat szeretnem ott latni a hirfolyamban, nem pedig Kiss Belat es a maganuzenetet.

Am nem nem vagyok kereskedo, vaterazok az mar egy masik kerdes h jo csaj vagyok igy bejelolnek, foleg ha szemelyesen talalkoztunk atadasnal. Gondolom te is imadnad h minden idegen bejelolget aztan meg nezegesse a privat fotoidat.

Es igen licipocok hyperaktiv vagyok de feltunosegi viszketegseg, hat szeretek a kozeppontban lenni de nem a xaros facen gyujteni a nem is ismerem "ismerosoket" mint a sok kis luzer juzer.

2011. jún. 7. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy a saját utamat járon.
2011. jún. 7. 17:00
 13/18 anonim válasza:
100%
A világon mindenki egyéniség. Mindenkiből csak egy van. Senkiből nincs kettő. Csak vannak emberek akik erről tudnak, és vannak akik nincsenek. Akik tudnak erről, azoknak van önbizalmuk, a saját útjukat járják, saját stílusuk van, azok pedig akik nem tudják ezt, megpróbálnak valakihez hasonlítani, vagy valamilyen módszert használni, hogy egyéniségnek tűnjenek. A lényeg az, hogy mindig tudd: belőlem csak egy van, tehát saját magamként kell vislkednem.
2011. jún. 12. 12:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Az egyéniség az egyén saját, külön gondolkodásmódjánál, gondolatainál kezdődik, a megítélésnél és befogadásnál - ami mindenkinél más, tehát mindenki egyéniség :) Olyan ember nincs a földön, aki legalább egyetlen dologról másként ne gondolkodna, mint a többi ember...
2011. jún. 12. 15:12
 15/18 anonim válasza:
Az ember egyéniségét, a jelleme határozza meg. én egy erő jellem vagyok, és attól tartom magam egyéniségnek hogy szívesen meghallgatom mások tanácsait ám ugyan akkor a rosszakat el is tudom vetni.Az élet területén csak úgy lehet valaki erő egyéniség ha meg meri jegyezni mások hibáit ám ugyan akkor a sajátját is el ismeri. véleményem szerint attól is lehet valaki erős egyéniség ha az élet számos területén racionálisan tud gondolkozni és dönteni.
2011. jún. 13. 11:13
 16/18 anonim válasza:
100%
13:48-as. Te ugyanolyan vagy, mint az egyik általam ismert legszánalmasabb ember. Csak gratulálni tudok hozzád. a 14:02-essel értek egyet. Te, és a szófordulataid.. nagyszerű, komolyan. Attól lesz valaki egyéniség, ahogyan az életben cselekszik. Te meg csak egy felszínes kis lúzer vagy. Csak ilyen ember ne szülessen több, mint te.
2011. jún. 13. 13:22
 17/18 anonim válasza:
0%
megyek és megmondom a világnak hogy kapja be... mert én így jobban érzem magam hogy nem függök semmitől se senkitől és a magam ura vagyok
2011. jún. 16. 19:58
 18/18 anonim válasza:
olyan cuccokat is hordok,amiért mások kinevetnek,de ez már nem érdekel!
2011. jún. 18. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!