Mitől érzed magad egyéniségnek?
Nem a tömeg cuccokat veszem meg, nem az átlag emberekkel barátkozom, hanem a többi egyéniséggel, nincsenek csücsörítős retkes tükörben készült képeim, a haveri köröm 95%-a fiúkból áll, és mindig mosolygok... Nem vagyok a kisgyerekek példaképe, de szeretnek az emberek azért amilyen vagyok, és ez JÓ!
18/L
Szerintem nem attól vagyok egyéniség, hogy nem hordok "tömegcuccokat" meg ilyesmi, ez inkább gyerekességre, felszínességre vall.
Én nem gondolom, hogy fene nagy egyéniség lennék. Mitől lesz valaki az? Biztosan nem attól, hogy "egyedi" ruhákat hord, ettől csak érdekesebb vagy bizarrabb lesz.
De ha mindenképp válaszolni kell, akkor attól, hogy tudatosan formálom magam, hogy kevésbé karakán, szerethető ember legyek - belátom a hibáimat és teszek is ellenük. Ez az, amire a jellemtelen emberek sosem lesznek képesek.
Ugh sok blabla...
Nah en mitol tartom magam egyenisegnek? Pf hat pl. mar a beszedem is olyan h ha meghallod latod leirva tudod h ezek a szofordulatok csak en lehetek.
Neha krealok szofordulatokat is amiken sokszor jokat kacagnak masok xD pl. nem tul sok semmi. "a semminel nincs kevesebb hagyjad mar!"
Egyebkent mg vam egy fura kiallasi modom szeretek a kozeppintban lenni hatalmas karmozdulatokkal sztorikat magyarazni.
Szinte mindenrol megvan a velemenyem, amirol nincs az azert nem mert nagy ivben xarok ra.
Amugy iszonyat sokat beszelek, allandoan porog az agyam. Ha rosszul erzem magam/ faradt vagyik egybol feltunik mindenkinek.
Egyeseket am idegesitek- kis irigyek haha- masok aranyosnak tartanak- oket "elcsabitottam"- az biztos hogy ha mar bemutatkozom akkor megjegyeztel...
Annyibol idegesito az egesz h mindenfel jottment bejelol facen, meg vasarloim is en meg torlom oket...
Oltozkodes egyebkent meg alkalomhoz illo. Suliba elegansabban jarok civilben mikor hogy. Szeretek szerepeket felvenni es ugy viselkedni- ami nem feltetlenul egy hude elfogadott dolog de szerintem akkor is maskepp kell viselkedni egy klinikan ugy hogy rajtad van a feher kopeny vagy a godornel este sorozes kozben a baratnoimmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!