Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Ti is néha úgy érzitek...

Lányok! Ti is néha úgy érzitek, hogy inkább pasinak kellett volna születnetek? Vagy srácok, fordítva?

Figyelt kérdés
Azt hiszem én egy női testbe zárt férfi vagyok...
2009. márc. 17. 22:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
ha csjanak születtem volna csak le kéne néznem hogy ciciket lássak :P meg még lejjeb ha mástis khmm :D
2009. márc. 18. 14:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez az utolsó jó :)

Én lány vagyok és jól érzem magam a bőrömben. Bár fiúk közt nőttem fel, sokat bandáztunk, bicajoztunk, fociztunk együtt, de eljött az idő, amikor nőcisen kezdtem öltözni, meg ilyenek. A nőnap is pl egy tuti dolog!

Mivel öcsém van, így elsőszülöttként nem éreztem annyira, hogy csak egy fiúgyerek ér valamit a családban, elsőként sokkal szerencsésebbnek érzem magam.

2009. márc. 18. 14:18
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Én inkább annak örültem volna,

ha meg sem születtem volna.

JOBB LENNE NEM LÉTEZNI... :@:'(

2009. márc. 18. 15:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülök, hogy lány vagyok és nem fiú.
2009. márc. 18. 16:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én jól érzem magam nőként bár néha tényleg azt gondolom jobb lett volna férfinek születni, azt hiszem valamivel könnyebb dolguk van a mai világban!
2009. márc. 18. 20:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

14/L és én minden nap gondolok erre!

talán apám is megbecsülne ha fiú lennék és minden sokkal jobb lenne

inkor arra szoktam gondolni h a fiúnak azér rosszabb mert nekik kell kezdeményezni:P és fizetni a randin:P

ja és u.i.:attól h fiú akarok lenni attól még nem vok leszbi:D

2009. márc. 19. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

Én is sokszor gondolok rá,hogy férfiként könnyebb lenne!

Én sajnos a párkapcsolatokban sínylem meg ezt a lejobban.Nem azért mert homoszexuális érdeklődésem van -bár jobban örülnék ha lenne -,hanem mert túl erős egyéniség vagyok,túl határozott és ezt egy pasinak már nehéz túlszárnyalni.A nők meg valljuk be szeretnék,hogy felnézhessenek a párjukra,aki erősebb,határozottabb és karakánabb náluk!

Szóval ebben én jó vagyok!!!

De van egy dolog,amiért határozottan utálnék pasi lenne!

Csőbe tudna húzni egy nő nem kívánt terhességgel és romokba dőlhetne néhány élet!

2009. márc. 20. 10:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy nő vagyok. bár nem tagadom néha eljátszadozok a gondolattal, hogy milyen lehet pasiként, és szívesen ki is próbálnám, ha lenne rá lehetőségem, de csak 2-3 napra. Szeretek nő lenni, és elviselem a mensturációt, a fájdalmakat, hogy háztartást kell vezetnem és hogy majd egyszer gyereket kell szülnöm, mert a férfiaknak is meg vannak a maga szerepei a társadalomban. És nem hiszem, hogy nekik könnyebb lenne, hiszen rajtuk is van felelősség. Amíg én pl otthon elbabázok, addig neki kell keccsölnie, hogy megéljünk. az sem egyszerű azért.
2009. márc. 20. 11:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Imádok nő lenni...a nőnél nincs szebb lény a földön.Sztem.Érzékenyek,kedvesek,nagyon sokmindenben jártasok...a nő aki a életet ad.:)
2009. jún. 10. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!