Lányok! Ti is néha úgy érzitek, hogy inkább pasinak kellett volna születnetek? Vagy srácok, fordítva?
Én örülök neki, hogy nem lánynak születtem.
(15|f)
Gondoltam mar ra, hogy jobb lett volna pasinak szuletnem. Sokkal konnyebb az eletuk. Nincs minden honapban menstruacio, nem kell szulni, haztartast vezetni...stb. szoval konnyebb a sorsuk sokkal!
Azert orulok, hogy kisfiam szuletett, hogy konnyebb lesz az elete:)
Éppen ezen gondolkoztam valamelyik nap... Az a helyzet, hogy én a női létem minden egyes pillanatát élvezem, imádok nő lenni.
De ennek kapcsán eszembe jutott, hogy mennyire rossz érzés lehet, ha valaki nem olyan testben él, mint ami ő valójában lelkileg. Nagyon nagy megpróbáltatás lehet, és komolyan együttérzek ezekkel az amberekkel (legyen az férfi testbe zárt nő, vagy női testbe zárt férfi).
Én mindig ezt érzem, sajnos...
Csak most tört rád ez az érzés vagy komoly?
Mert hát ez egy elég nagy gond, én tudom jól, minden este álmomban pasi vagyok, és boldog, ami egyébként sosem... de aztán felébredek és annyi... szörnyű rájönni hogy csak egy álom volt. Lassan már csak az alvás az egyetlen dolog amit szeretek az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!