Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rettenetesen beégtem az egész...

Rettenetesen beégtem az egész osztály előtt, rettegek holnap suliba menni . Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már szétbőgtem magam itthon :'(:'(

Jó nagy égést hajtottam végre ma sikeresen...

Mivel gondolom kérdezni fogjátok leírom, de miközben írom is ég a fejem és remegek...

Szóval matekból 3-as és 4-es között álltam és ezért ma jelentkeztem felelni, hogy 4-es lehessek. Elmondtam végig és a vége fele valaki beszólt egy vicceset, én meg hangosan elröhögtem magam és véletlenül kicsúszott egy puki... De ilyen tök hangos... Mindenki elkezdett szakadni én meg majdnem elsírtam magam, mondtam a tanárnak remegve hogy ennyi lenne és megadta a 4-est de nem tett boldoggá... Aztán visszaültem a helyemre. Még jó hogy ez volt az utolsó óránk... úgy kirohantam a teremből amikor csöngettek de még így is hallottam a kuncogást.

Eddig én voltam az osztály egyik legnépszerűbb lánya hát így nem tudom mi lesz, biztos terjed a pletyka és már az egész suli tudja :'( Rettegek holnap suliba menni, előre félek hogy röhögni fognak ha meglátnak :(:(:(

SEGÍTSÉG! :( 16/L

2011. máj. 31. 19:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

"Ha te voltál a legnépszerűbb lány akkor hh nem a bnőiddel mentél suli után, vagy egy fiúval? " --> a barátomnak nem volt 7. órája, úgyhogy hamarabb hazament, én meg inkább hazasiettem egyedül... (a legjobb barátnőmet otthagytam a teremben, mert féltem beszélni vele v vmi)

Ennél sokkal jobban kellene bíznod a legjobb bnődben. A fiúknak pedig ez aért nem égő, mert ős nem fordítanak rá nagy gondot, tavaly ez egyszer elem is megesett, kicsit égő volt, még másnap reggel eszembe jutott mielőtt beléptem a terembe, de végülis azóta nem, és senki nem is szólt miatta.

2011. jún. 1. 21:39
 22/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, nagyon jól jártál/szerencséd volt.... Képzeld pont ma történt, hogy az osztálytársam eresztette el magát, ő is matek órán. És nem felelt, más volt kint a táblánál, de pont egy nehéz feladat volt amire a tanár ötösért cserébe várt helyes megoldást. Nagyobb is volt a csend egy kicsivel, mint szokott, és akkor durr. xD

A tanár azt mondja "ez mi-mi volt?" aztán mondják, hogy *** befingott, mindenki nevetett, próbálta mondani, hogy a kezével csinálta, de a mellette lévő padban ülők szenvedélyesen és felháborodva bizonygatták, hogy de látták milyen tátott szájjal leste a táblát... xD Plusz kapta még az apróbb beszólásokat. Aztán osztályfőnöki óra volt, és általános megbeszélnivalók után panasz hangon a lányok mondták osztályfőnöknek, hogy ** meg befingott órán stb és ő is nagyon kinevette, megint elpirult a srác... De nem kell amúgy sajnálni, ő úgy is az osztály bolondja(nem rossz értelemben, hogy mindenki cseszteti meg ilyenek) és olyan dolgokat művel, hogy már mások szégyellik saját magukat, de ettől még ő is zavarba jött, pont ezért volt nagyon vicces nekem:D

2011. jún. 2. 15:29
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha emiatt már nem fognak szeretni akkor sohasem szerettek igazán az osztálytársaid..majd most kiderül,hogy ki is az igazi barátod. Amúgy meg gondolom elég ciki volt de megesik az ilyen tényleg egy hét és elfelejtik:) fel a fejjel és ha holnap beszól valaki,csak kérdezd meg,hogy ő nem szokott e ilyet csinálni,merthogy ez természetes és egészséges dolog ;)
2011. jún. 3. 22:03
 24/26 anonim ***** válasza:
egészséges...ezen szakadtam..:DDD
2011. jún. 22. 22:44
 25/26 anonim válasza:

Én és pár haverom tanulunk dobolni és egyszer egy fellépésen ahol együtt doboltunk pont egy olyan ütemben, ahol mindenkinek szünet volt, akkor bereccsentett egy nagyot a haverom. A hallgatók és mi is virultunk rajte sőt én lét helyen is elkúrtam a röhögés miatt, de nem lett a gyerekkel semmi, sőt ezen még ő is mindig röhög.

17F

2015. máj. 4. 21:26
 26/26 anonim ***** válasza:
Na most kérdés mit ettél előtte. Pl. Tojástól nagyon büdöset lehet fingani, záptojásszagút
2019. nov. 23. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!