Rettenetesen beégtem az egész osztály előtt, rettegek holnap suliba menni . Mit csináljak?
Már szétbőgtem magam itthon :'(:'(
Jó nagy égést hajtottam végre ma sikeresen...
Mivel gondolom kérdezni fogjátok leírom, de miközben írom is ég a fejem és remegek...
Szóval matekból 3-as és 4-es között álltam és ezért ma jelentkeztem felelni, hogy 4-es lehessek. Elmondtam végig és a vége fele valaki beszólt egy vicceset, én meg hangosan elröhögtem magam és véletlenül kicsúszott egy puki... De ilyen tök hangos... Mindenki elkezdett szakadni én meg majdnem elsírtam magam, mondtam a tanárnak remegve hogy ennyi lenne és megadta a 4-est de nem tett boldoggá... Aztán visszaültem a helyemre. Még jó hogy ez volt az utolsó óránk... úgy kirohantam a teremből amikor csöngettek de még így is hallottam a kuncogást.
Eddig én voltam az osztály egyik legnépszerűbb lánya hát így nem tudom mi lesz, biztos terjed a pletyka és már az egész suli tudja :'( Rettegek holnap suliba menni, előre félek hogy röhögni fognak ha meglátnak :(:(:(
SEGÍTSÉG! :( 16/L
"Ha te voltál a legnépszerűbb lány akkor hh nem a bnőiddel mentél suli után, vagy egy fiúval? " --> a barátomnak nem volt 7. órája, úgyhogy hamarabb hazament, én meg inkább hazasiettem egyedül... (a legjobb barátnőmet otthagytam a teremben, mert féltem beszélni vele v vmi)
Ennél sokkal jobban kellene bíznod a legjobb bnődben. A fiúknak pedig ez aért nem égő, mert ős nem fordítanak rá nagy gondot, tavaly ez egyszer elem is megesett, kicsit égő volt, még másnap reggel eszembe jutott mielőtt beléptem a terembe, de végülis azóta nem, és senki nem is szólt miatta.
Kérdező, nagyon jól jártál/szerencséd volt.... Képzeld pont ma történt, hogy az osztálytársam eresztette el magát, ő is matek órán. És nem felelt, más volt kint a táblánál, de pont egy nehéz feladat volt amire a tanár ötösért cserébe várt helyes megoldást. Nagyobb is volt a csend egy kicsivel, mint szokott, és akkor durr. xD
A tanár azt mondja "ez mi-mi volt?" aztán mondják, hogy *** befingott, mindenki nevetett, próbálta mondani, hogy a kezével csinálta, de a mellette lévő padban ülők szenvedélyesen és felháborodva bizonygatták, hogy de látták milyen tátott szájjal leste a táblát... xD Plusz kapta még az apróbb beszólásokat. Aztán osztályfőnöki óra volt, és általános megbeszélnivalók után panasz hangon a lányok mondták osztályfőnöknek, hogy ** meg befingott órán stb és ő is nagyon kinevette, megint elpirult a srác... De nem kell amúgy sajnálni, ő úgy is az osztály bolondja(nem rossz értelemben, hogy mindenki cseszteti meg ilyenek) és olyan dolgokat művel, hogy már mások szégyellik saját magukat, de ettől még ő is zavarba jött, pont ezért volt nagyon vicces nekem:D
Én és pár haverom tanulunk dobolni és egyszer egy fellépésen ahol együtt doboltunk pont egy olyan ütemben, ahol mindenkinek szünet volt, akkor bereccsentett egy nagyot a haverom. A hallgatók és mi is virultunk rajte sőt én lét helyen is elkúrtam a röhögés miatt, de nem lett a gyerekkel semmi, sőt ezen még ő is mindig röhög.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!