Rettenetesen beégtem az egész osztály előtt, rettegek holnap suliba menni . Mit csináljak?
Már szétbőgtem magam itthon :'(:'(
Jó nagy égést hajtottam végre ma sikeresen...
Mivel gondolom kérdezni fogjátok leírom, de miközben írom is ég a fejem és remegek...
Szóval matekból 3-as és 4-es között álltam és ezért ma jelentkeztem felelni, hogy 4-es lehessek. Elmondtam végig és a vége fele valaki beszólt egy vicceset, én meg hangosan elröhögtem magam és véletlenül kicsúszott egy puki... De ilyen tök hangos... Mindenki elkezdett szakadni én meg majdnem elsírtam magam, mondtam a tanárnak remegve hogy ennyi lenne és megadta a 4-est de nem tett boldoggá... Aztán visszaültem a helyemre. Még jó hogy ez volt az utolsó óránk... úgy kirohantam a teremből amikor csöngettek de még így is hallottam a kuncogást.
Eddig én voltam az osztály egyik legnépszerűbb lánya hát így nem tudom mi lesz, biztos terjed a pletyka és már az egész suli tudja :'( Rettegek holnap suliba menni, előre félek hogy röhögni fognak ha meglátnak :(:(:(
SEGÍTSÉG! :( 16/L
Ha te voltál a legnépszerűbb lány akkor hh nem a bnőiddel mentél suli után, vagy egy fiúval?
Egyébként hidd el, az osztály fele vagy észre sem vette, csak nevetett a többiekkel, vagy nem tudták kitől jött. Elég ha páran halloták és röhögtek a többi is elkezd, nincs rá különösebb ok h miért... mert csak. A suliban meg ha terjed is... ha én ilyet hallok vkiről a sulimban (kis suli, 300 fő, mindenki ismer mindenkit) ezek a reakciók jöhetnek szóba:
- Sajnálom azt aki fingott, mert mindenkivel megesik, nem tehet róla.
- Arra gondolok, hogy velem is megtörténhetne :S
- Nem foglalkozom vele, 10 perc mulva örökre elfelejtem.
Nyugi ne izgulj már ez miatt, mindenkivel megesik, bár nem ismerem az osztálytársaidat, hogy mennyire gyerekesek, meg gyökerek, de ha ezen röhögnek, vagy valami akkor csak szólj vissza. De biztos hogy sokan meg fognak érteni, vagy nem is foglalkoznak veled. Egyszóval: Nincs miért izgulnod :)) - hopp ez három szó xD
16/F
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:04
Attól még,hogy nincs önértékelési zavara,még nem beképzelt.Ha úgy beszélne magáról mint A! tökéletes valakiről,na akkor lenne beképzelt.Sosem értettem az ilyen embereket.Mindig mondják,hogy jajj,ne értékeld ennyire alul magad,olyan szép(stb) vagy!Ha pedig találkoznak valakivel,aki magabiztos,tudja,hogy szép,stb és ezt egy bizonyos helyzet adtán(ha úgy kívánja) felemlíti,rögtön beképzelt,k*rva stb. Komolyan mondom,nevetséges,az embereknek semmi nem jó.
UI:utolsó voltam,bocsi nem bírtam szó nélkül hagyni.
Pf én meg tesin fingtam szegény A. orra alá ahogy a 30 mp alatt mennyi felülést tudsz csinálnit gyakoroltuk...:S
És am nem volt belőle semmi pletyka. Tnő mondta előfordul.
Sőt volt osztálytársam aki talajgyakorlat alatt fingta el magát, vagy nyújtás közben. Nevettünk egyet azt csá.
Komolyan annyira dedós ez, mintha ők még életükben nem fingtak volna... vajon hány sunyit nyomnak el naponta?
De am tényleg nem szokás mások előtt fingani, de ezt ők is tudják h nem direkt volt.
Inkább az nevetséges hogy ezzel ennyire foglalkoznak...
Nagy dobra verik a fingot xD
Am ha kérdeznek mondj ennyit:
-Te még nem fingtál életedben soha?
-öh de igen.
- nah akkor ennyi...
ha meg azt mondja h nem mondd meg neki h ismersz valakit aki szeretne belőle egy orvosi cikket írni és bekerülni egy szaklapba - én : D
Na, ugye, hogy túlélted?
20:14, 17/F
köszi mindenkinek!
voltam suliban de igazából nem nagyon szólaltam meg egész nap..meg már nincs is tanítás, csak megbeszéltük a jegyeket és néhány tanár kiselőadást tartott arról hogy jövőre sokkal jobban kell tanulnunk. a legjobb barátnőmmel beszéltem, ő úgy tett mintha nem történt volna semmi, de amúgy inkább a büfében vagy a mosdóban voltam a szünetekben :// lehet holnap inkább itthon maradok...
"Egy kicsit beképzelt vagy.." --> NEM vagyok beképzelt...sőt...annyi az egész, hogy sokat ad az osztály a szavamra, nem vagyok csúnya, és sok programot szervezek, én vagyok az osztálytitkár stb, ezért mondtam hogy én vagyok a legnépszerűbb..
"Hát mi tagadás, ciki volt az osztály előtt. Főleg mert lány vagy." --> pont ez az...a fiúkkal már többször is előfordult és mindenki röhögött rajta,aztán hagyták és senki nem említette senkinek..
"Ha kimutatod, hogy nem felejtetted el ezt a kellemetlen helyzetet, akkor tényleg Rád ragasztanak valamit, ami tényleg kellemetlen lesz, mégpedig hosszútávon. " --> de egyszerűen nem bírom azt mutatni, hogy elfelejtettem... hogy kéne?:S
"Ha te voltál a legnépszerűbb lány akkor hh nem a bnőiddel mentél suli után, vagy egy fiúval? " --> a barátomnak nem volt 7. órája, úgyhogy hamarabb hazament, én meg inkább hazasiettem egyedül... (a legjobb barátnőmet otthagytam a teremben, mert féltem beszélni vele v vmi)
Úgy kell úgy csinálni, hogy nem zavar, hogy úgy viselkedsz, mint máskor.:) Én ilyenkor azt csinálom, hogy úgy gondolok rá, mintha meg sem történt volna, és elhiszem, hogy nem is volt ilyen. Egyébként mással is előfordul. Elmesélek egy rövid sztorit, hátha segít:
egy fiú járni akart velem és elmentünk sétálni. Megbukott az egyik járda közötti résben, és egy jó nagyot szellentett. Tiszta vörös volt, és bocsánatot kért, de én csak nevettem. És nem kinevettem, hanem így adtam tudtára, hogy jaj ugyan, mindenkivel megesik. Nem tartom cikinek, vagy nyominak őt, csupán elmosolyodom.
Senki sem lehet minden percben tökéletes, és mindenkivel előfordul, hogy nem éppen szerencsésen alakul a helyzete. Ne bánkódj ezen, legyél olyan mint voltál, ne lássa senki rajtad, hogy szégyellsz bármit is, mivel nincs semmi miatt pironkodnod.:)
Érezd jól magad holnap, ne bujkálj a wc-ben!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!