Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért veszítem el a barátaimat...

Miért veszítem el a barátaimat rendszeresen?

Figyelt kérdés
Amióta élek, sok barát kilépet az életemből. Vagy csak én hittem azt, hogy barát, közben nem volt az, de volt igazán igazi barát is. Megváltoztunk? Volt egy lány( én is az vagyok), neki elég mélyen elmondtam a problémáimat, de ettől elmenekült, mert ő sikeres és nem tudta elnézni, hogy mennyit bénázom az életemben és nem tudom úgy betartani a tanácsait, ahogyan javasolta és ezért úgy érezte, hogy falrahányt borsó, amit mond, ezért "elhagyott". Többször csalódtam már. Nem zúdítom a gondjaim a barátaim nyakába, sokszor és sokat érdeklődöm felőlük is, inkább róluk kérdezek és kevésbbé magamról beszélek, hogy ne legyek túl sok. Őszinte vagyok, érdeklődő, nyílt és segítő. DE sokat csalódok. Már félek a csalódástól és az elhagyástól. És nem értem, hogy gyerekkorom óta miért történik mégis ez velem meg rendszeresen. Van 2 barátném a középsuliból, de régebbről vagy középsuli utáni életből ismert emberekkel nem tudok biztonságos kapcsolatot kialakítani, bárhogy is szeretném.Hogyan deríthetném ki ennek az okát? Mert nagyon fáj és hiányoznak nagyon. És félek.
2009. márc. 17. 16:58
1 2
 11/11 anonim válasza:

Velem szint úgy,mint veletek. :(

Sajnos az én szüleim el is váltak..

nem kapok semmilyen segítséget..Depressziós lettem.

2010. nov. 4. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!