Hova rejtsem a naplómat?
Én webesen is tudok neked jelszavas titkosítást ajánlani,magyar cégnél,teljesen ingyen.
Így az férhet hozzá a naplódhoz,akinek megadod a jelszót,amit beírva jeleníti meg a blogodat.
És nem,nem gáz szerintem.Bár attól is függ,mit írkálsz bele.Ha mondjuk a zűrös,titkos életedet,amiről mondjuk senki nem tud,hogy mondjuk pl.drogdílerkedsz meg prostikat futtatsz meg ilyenek,na az gáz.
Ha magánéleti zűrjeidet írod bele,az meg azért gáz,mert pl. egy szerelmi mélygödört nem fog betömni a blog,ahhoz párkapcsolati pszichológus kell,vagy egymással kell leülnötök beszélni.
oké hát
ha nagyon nem akarod hogy beleolvassanak akkor talán párna/takaró huzat
szekrény mögé
vagy könyvespolcra könyvek mögé
vagy ha van valami nagy kép a falon akkor ráragasztod a hátára
de kockás spirál füzet, fogj még vagy 3-4-et és íróasztalod közepére dobáld le őket, az ég világon senki nem fog belenézni,nem gondolják hogy szem előtt tartod a naplódat
én egy A/4es könyv lapjai közé tenném... egy olyanba amit nem használ már senki a családban csak van... aztán be a könyvespolcra ;)
amúgy egyáltalán nem ciki sztem :)
és megértelek, amiért jobban preferálod a papírt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!