Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy rejtsem el a vágásnyomoka...

Hogy rejtsem el a vágásnyomokat? Vagy mit mondjak?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap éjszaka miután mindenki elaludt, felkeltem és megint kicsit belevagdostam a kezembe... nem ANNYIRA mélyen mint régen, szóval semmi gáz nincs (nem is vérzett) csak tiszta piros most a kezem. Hogy rejtsem el? Nem a kezem belső részén hanem kívül csináltam, mert félek hogy ha belül csinálom véletlenül elvágnék egy eret vagy nemtudom.

Ez az utolsó hogy ezt csináltam, de higyjétek el megvolt rá az okom. AZ UTOLSÓ! Csak most az egyszer segítsetek?

Mit mondjak, mi történt? Vagy hogy rejtsem el? 1 óra és anyával városba megyünk és nem fogja engedni hogy pulcsiba menjek, de nem akarom az emberek bámulását... :(

15/L

2011. júl. 12. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
sehogy, remélem, anyád lekever két pofont és orvoshoz cibál
2011. júl. 12. 14:19
 2/14 anonim ***** válasza:
25%

Minek vagdosod magad?!? Pl nekem ilyen eszembe se jutna mind1 milyen indok :S

hát nemtom ha már ezt csináltad vállalni kell nem lehet eltüntetni csak ha hosszuujju pólót veszel de az meg hát legyünk őszinték elég hülyén nézne ki ilyen melegben :)

2011. júl. 12. 14:20
 3/14 anonim ***** válasza:
35%

ilyen esetekre kell beszerezni egy csomó karkötőt vagy vastagszíjas órát vagy csuklószorítót

amúgy nem vágnál el semmilyen eret, nem tudnál ahhoz elég mélyre vágni, ez biztos

2011. júl. 12. 14:23
 4/14 A kérdező kommentje:

77%.. nem értem, a gyakorikérdések nem arra van hogy segítsetek? nem pedig arra hogy osszátok az észt! nem is ismersz, miért érdekelne a dolog? úgyse érdekel senkit. anyát meg főképp, sose figyel rám szóval. :) nyugodtan segíts abban, amit kérdezek, köszi!

64% van rá okom. hát akkor te a normális emberek közé tartozol, szerencsés vagy :) na igen, ruhával nem nagyon tudom eltakarni...:S

93% de én nem kicsiket és mélyeket, hanem nagyobbakat és nem olyan mélyeket szoktam, szóval karkötő, ilyesmi kilőve... max ha 10 karkötőt vennék fel egymás mellé akkor nem lehetne látni de az meg hogy néz ki.:S azt meg nem mondhatom hogy "bokor megszúrt" meg a cicám mert ezeket már többször elsütöttem...

még valaki? légyszives!

2011. júl. 12. 14:25
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

de szerintem 10 karkötő felsorakoztatva igenis jól néz ki

[link]

2011. júl. 12. 14:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem is lenne rá okom hogy vágdossam magam,csak nem értem hogy segitene.:/ Tényleg segit,vagy ez milyen érzés,nem fáj,vagy utána jobban érzed magad?Nem merem ki próbálni.(nem okoskodni akarok,csak érdekel).Am meg nekem is tele van a kezem vele,csak nekem a cicám csinálta,a bnőim meg mindig ezzel cikiznek h "nézzétek jön már emó".Sztem nyugodtan el lehet takarni karkötővel,én mindig hordok párat,és kevésbé feltűnő mint hosszú pulcsi nyáron.Vagy szerezz be valami ilyet [link] Esetleg rajzolj virágokat a kezedre :D
2011. júl. 12. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

A vágások endorfint szabadítanak fel, ami átmeneti boldogságérzetet okoz, mikor csökken a mennyisége akkor megindulsz a lejtőn, és még depresszívebb leszel mint azelőtt voltál.

Olyan ez mint a drog. "csak most utoljára" "többször nem fogom csinálni, csak most"... De aztán amikor az 50-edik "csak most az egyszer" jön, akkor már késő.

Ha most ezt nem állítod le (külső segítséggel), akkor csak rosszabb lesz, mert saját magad ehhez kevés vagy.

Segítségre van szükséged. Úgyis ki fog derülni, hogy megint vagdostad magad. Felesleges rejtegetned. Olyan nincs, hogy okod van rá. Beteg vagy. A negatív érzéseid elől a fájdalomba próbálsz menekülni, ahelyett, hogy szembe néznél velük. Nem ez a megoldás, mivel ez csak átmenetileg segít.

Egy pszichoterápia talán megoldás lehet , de csak ha te is akarod. A pszichiátert, gyógyszereket, csak végső megoldásnak javaslom.

Tipp: A fokozatos leszokásnál próbáld ki, hogy kezdetnek vagdosás helyett erős paprikát rágcsálsz. Hasonló hatást érsz el vele, csak kevésbé káros.

2011. júl. 12. 14:41
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Az komoly hogy valaki karkötőt ajánlgat és még nyugtatgatja is az illetőt hogy nyugodtan vagdossa magát a másik oldalon, nem fog eret vágni magán... Komoly. Mind a kettőt megvagdostad? Nem tudom elképzelni milyen szintű vágásokról beszélsz. Ha olyan karmolás jellegű, akkor nincs esetleg valami jófajta alapozód? Talán az halványítaná és nem lenne feltűnő. De máskor tényleg ne vagdosd magad.
2011. júl. 12. 14:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
néhány karkötővel szerintem simán el lehet takarni,de ettől függetlenül nemkellene vagdosnod magad.régebben énis ezt tettem de hidd el nem vezet jóra és nem lesz jobb tőle.remélem tudtam segíteni.
2011. júl. 12. 15:10
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem mond el őszintén ami történt.Ja és ígérd meg,hogy legközelebb már nem hibázol.
2011. júl. 13. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!