Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy rejtsem el a vágásnyomoka...

Hogy rejtsem el a vágásnyomokat? Vagy mit mondjak?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap éjszaka miután mindenki elaludt, felkeltem és megint kicsit belevagdostam a kezembe... nem ANNYIRA mélyen mint régen, szóval semmi gáz nincs (nem is vérzett) csak tiszta piros most a kezem. Hogy rejtsem el? Nem a kezem belső részén hanem kívül csináltam, mert félek hogy ha belül csinálom véletlenül elvágnék egy eret vagy nemtudom.

Ez az utolsó hogy ezt csináltam, de higyjétek el megvolt rá az okom. AZ UTOLSÓ! Csak most az egyszer segítsetek?

Mit mondjak, mi történt? Vagy hogy rejtsem el? 1 óra és anyával városba megyünk és nem fogja engedni hogy pulcsiba menjek, de nem akarom az emberek bámulását... :(

15/L

2011. júl. 12. 14:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%

De ennek mi értelme van? Csak egy idióta divat. Az egyik agymosott f*szkender elkezdte, a többi meg folytatja. Én a helyedben nem csinálnám, dehát te tudod.

Amúgy ja, sok karkötő (nem néz ki olyan hülyén) vagy csuklószorító, meg ilyenek.

2011. júl. 13. 14:50
 12/14 A kérdező kommentje:

70%. hmm, hát nekem olyan, mintha egy macska karmolt volna meg... csak mélyebben. amúgy meg ne kezdd el, mert TÉNYLEG egyáltalán semmit nem segít. csak olyan, nem is tudom, megnyugtató. kicsit a fájdalom eltereli a gondolataimat másról.

82% köszi, de magamtól is megoldom! többet nem fogom, ha ettől megnyugszol? azért köszönöm szépen az aggódást... jól esett.

88% igen és köszönöm neki, mert a kérdésemre válaszolt, nem úgy mint a gyakorikérdéseken legtöbben ilyen jellegű kérdéseknél szokták! ühüm, karmolás féle, de az alapozó nem igazán segített. oké nem fogom, Köszi:)

2011. júl. 13. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanulom magamtól jöttem, és az egyesnek az mondanám hogy b+zd meg!
2021. jún. 22. 20:12
 14/14 anonim válasza:
Szia tudom fura kérdés de mivel csinálod hogyha mélyre akarsz vágni? Csak érdekel. De amúgy én ajánlom a korrektort vagy alapozot ratenni és eldolgozni. És remélem minden renben lesz veled nem gáz segítséget kerni❤️
aug. 25. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!