Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hova rejtsem el a kis dolgaima...

Hova rejtsem el a kis dolgaimat? :D

Figyelt kérdés

vannak apró személyes dolgaim, amiket nem szeretnék ha anya megtalálna, mert gyakran jön be a szobámba pakolgatni és hasonlók..

pl naplót, leveleket, képeket, füzeteket, hasonló dolgokat szeretnék elrejteni, a kérdés az hogy hova...

szekrénybe nem szeretném, mert anyuval majdnem egyforma a méretünk, reggel gyakran jön be kivenni egy pólót, kardigánt..

esetleg van valami praktikus, könnyen megoldható, jó ötletetek? :D

előre is köszii :DD

2011. márc. 19. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ha kitudod emelni a parkettát :D

deén volt h egy mappába beletettem

és két szekrény közé az egyik szekrényre celluxoztam XD

csak ágyneműtartóba

most hirtelen ennyi jut eszembe

2011. márc. 19. 18:49
 2/14 anonim ***** válasza:
ha mondjuk van egy olyan szekrényed amit be lehet zárni, és elviszed a kulcsot...én oda szoktam kisebb dolgokat tenni és a matracom alá..ott nem szokott port törölni.:D
2011. márc. 19. 18:50
 3/14 A kérdező kommentje:
ágy alá nem tudom tenni, zárható szekrényem nincs, ja, és nemfogom felszedni a padlót. xdd
2011. márc. 19. 18:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Kibelezett könyvborító, min. 1000 oldalas.
2011. márc. 19. 18:55
 5/14 szamóca. ***** válasza:

ágymatrac alá. évekig tartottam ott a cigit:D

vagy cellux-szal felizélheted alárminek a hátuljára, aljára.

2011. márc. 19. 19:02
 6/14 anonim ***** válasza:

régen a ruhásszekrényben rejtegettem, most az ágyneműtartóban egy cipősdobozban van a titkos raktár, ótejóég, most gondoltam bele, kb 10 éve írok naplót, gondolhatod mennyi van már :)

a könyvespolc is jó rejtekhely még, egyszerűen dugd be a könyvek mögé

vagy az íróasztal.. ki turkálna a tankönyvek között? :D

2011. márc. 19. 19:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Aki nem akarja hogy meglássák a dolgait vagy elolvassák, ne hagyjon bizonyítékot maga után.
2011. márc. 19. 19:08
 8/14 anonim ***** válasza:

plafonra ragaszd fel celluxal ,nem veszi észre :DD

amugy be lehet tenni kazettajátszóba, szekrény teteje ,ha lapos esetleg szőnyeg,párnahuzat... :))

2011. márc. 19. 19:09
 9/14 anonim ***** válasza:

nem kell félni,

tudom hogy drogot akarsz elrejteni!

A legjobb ha annyit vásárolsz amit egyszerre eltudsz szívni, vagy nekem példáúl ilyen ikeás asztalom van, ilyen kerek, belül üres lábakkal. Ha kicsit szétszedem, oda betüdnék rakni akármit, drogot, pénzt. Tuti hogy bárkinek az anyukája nem fog ott keresgélni.

2011. márc. 19. 19:41
 10/14 anonim válasza:
Én az éjjeliszekrényem alá raktam be régebben a cuccaim, és mindig eltoltam, ha kellettek. :)
2011. márc. 19. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!