Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan érezhetném magam...

Hogyan érezhetném magam jobban a bőrömben?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 14:43
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
ok, kíváncsi vagyok az ötletedre :)
2011. máj. 23. 20:04
 12/26 anonim ***** válasza:
Fuss be vizsgára, aztán boldogan haza, és ünnepeld meg a sikeres vizsgád egy káposztával. ;)
2011. máj. 24. 08:55
 13/26 A kérdező kommentje:
kis humorzsák :)))))
2011. máj. 24. 09:35
 14/26 anonim ***** válasza:
ha van pénzed vehetsz tápkieget, whey gainer ez a legolcsóbb: [link] ha intervallumos futás után mindíg megiszol 100g-ot kedvenc italoddal összekeverve akkor ez segíteni fog szerintem, de fogyólúrához is kiírhatod, hogy mit tegyél e dolog érdekében. Az intervallumos futás ilyen: 1 perc sprint 1 perc pihi és ez így megy 10-15 percig, ezzel felpörgeted az anyagcserédet és égeted* a zsírt kb 24-36 órán át. de lehet 1,5 perc pihi is, ha nem vagy hozzászokva, +5-5 perc bevezető és levezető futás, + reggelire egy kevés zabpehely + délben vagy este vagy akár reggel 1 alma vagy valamilyen zöldség vagy valami, hiszen fontos a vitamin, ez az én javaslatom, de inkább írd ki a fúgyókúrára(másold ki ezt amit írtam, hogy hatásos lenne-e? vagy sport,mozgáshoz is lehet, mert ott is sok az okos aki ért ehhez. Na sok sikert mindenhez!! :D
2011. máj. 24. 17:01
 15/26 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. máj. 24. 21:19
 16/26 anonim válasza:

Talán segít neked a következő pár tipp.

Ha jól akarod érezni magad a bőrödben, kezdd a következőkkel:

- rakj rendet a lakásodban és a fejedben (itt főleg a tanszereidre gondolok, mert írtad, hogy tanulsz)

- ezt követően tegyél fontossági sorrendet az adott napra.

- kezd a napodat egy fürdéssel/zuhanyzással, smink, és egy pohár tiszta víz.

- vegyél magadon erőt és ülj le tanulni, ha nem megy akkor csak olvasgasd, hidd el a tudás nem vész el.

- pihenésként futást ajánlok, csak szigorúan jólesően,semmi megerőltetés (egyet értek az előző kommentelővel, 1 perc futás, 1 perc séta, ez nagyon jó zsírégető)

- végül, ne felejtsd el, minden a fejben dől el, ha akarod, meg is fogod csinálni!!!!

HAJRÁ! ÜGYES VAGY!!!

2011. máj. 25. 12:00
 17/26 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)))))))

nagyon kedvesek vagytok :))))

2011. máj. 26. 09:20
 18/26 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem írtad, hogy mihez képest jobban!?

2011. máj. 26. 18:32
 19/26 vaszily katalin ***** válasza:
HÁT PROBÁLJ ELÖSZÖRIS SZOBABICIGLIZNI MEG FUTNI.ÉN LÁNY VAGYOK.S 154.71.EZ IS SOKK.DE MÁR MENT LE MÉRLEGRE NEM ÁLOK SOKAT ELVESZI A KEDVEM A MOZGÁSTOL.JA CSAK AZT VESZEM ÉSZRE HOGY EGYEL KISEB MÉRET KEL S IGY ÖRÜLÖK.VISZGA.BILOBIL.90NAPOS DIÉTA.DE UGY HOGY ESTE NEM VACSIZOM.HA NEM BIROM KICSIT.DE VISZONT A MENYISÉGET TÖBB MINT AZ EREDETINÉL S CSAK ANYIT ESZEK MIG PÁR ORÁRA MULASDZA AZ ÉSÉGEMET.3-4 ORA .JA MEG BETARTOM A EZT A VÁLTAKOZÁST.AMI A JO BENE NEM ÉHEZEM CSAK KÜLÖN VANAK A DOLGOK.FEHÉRJE, SZÉNHIDRÁT ,KEMÉNYITÖ.GYÜMÖLCSNAP.JA SNEM ESZEM DUGIG MAGAM.CSAK FIGYELEK MIKOR MONDJA AZ AGYAM AMIT MEG KELL TANITANI NEKI .HOGY,JOLAKOTSÁG ÉRZET.ÉS NAPI AMIKOR NICS HÖSÉG 1,2 LITER FOLYADÉKOT ISZOM.CSOKIT KESERÜT NAPI 3KOCKÁVAL.65SZÁZALÉK KAKAO TARTALOM.NÖVELI A BOLDOGSÁG HORMONT.
2011. máj. 26. 19:10
 20/26 anonim válasza:

ha ez megnyugtat, ......vizsga előtt mindenki rosszul érzi magát! Ami a kilókat illeti, az most másodlagos dolog. Koncentrálj a tanulásra, és az meghozza a kedvedet a továbbiakban ahhoz is, hogy kezdj valamit a túlsúlyoddal. Minden esetre NE MOST kezd el a fogyókúrát, azzal csak ráteszel még egy lapáttal a lehangoltságodra. SORREND: első a vizsga, második a fogyás, de soha ne koplalj. Energiaszelet, gyümölcs, zöldség és sok folyadék (tiszta víz).

Sok sikert!

2011. máj. 27. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!