Egy csődtömeg vagyok mostanában, teljesen elment a kedvem az élettől, mert semmi nem jön össze. Hogyan?
Erre szokták azt mondani pszichológiai berkekben hogy aki fenyegetőzik meg másoknak emlegeti hogy öngyilkos akar lenni az nem is akar az lenni csak fel akarja hívni a figyelmet magára, aki tényleg az akar lenni arról már csak akkor derül ki hogy ilyenen járt az esze ha már megtette.
Amúgy meg nevetséges hogy ennyi miatt valaki öngyilkosságon gondolkodik, hol van még az életed, sehol, megtapasztaltad a szar? Ugyan már hidd el lesz még sokkal szarabb is.
Mondjak egy példát? itt vagyok én, nincs munkám, barátnőm sose volt, a barátaim is elfordultak tőlem, a családom se foglalkozik velem, az egészségem is elég rossz állapotban van. Az életben amiket kitűztem magam elé mind kudarcba fulladt, azt se tudom mi az a sikerélmény, és még sorolhatnám milyen szar az életem . Hogy öngyilkosság, hazudnék ha nem fordult volna meg a fejemben, de tudom jól hogy van akinek fájna ha megtenném, és azt is tudom hogy 21 évesen még nem dönthetem el mit hoz az élet, lehet rá egy évvel hogy megtettem talált volna meg a szerelem, vagy álmaim lehetősége.
Ráadásul te ezzel szemben úgy tűnik van célod, volt már kapcsolatod és lesz is még, sportolsz, biztos vannak barátaid és családod. Élettapasztalat meg majd jön majd 50 év múlva kérdezd meg magadtól hogy miről maradtál volna le ha most öngyilkos leszel. Suli meg olyan hogy ha elsőre nem sikerül sikerül másodjára, amíg a családod támogat benne simán összejöhet. Az én családomnak nincs pénze arra hogy olyan suliba mehessek ahova szeretnék, ehelyett szar melókat kell elvállalnom hogy egyáltalán pénzem legyen, jah de hogy még szar melót se kapok.
Szedd össze magad, menj el haverokkal igyál egy sört, keress új csajt, vagy élj valami hobbinak. Előtted van még az élet!
Köszönöm a válaszokat!! Igazából nem volt barátnőm , hanem a suli+felvételi tett be...:S K*rva nagy pofon lenne az élettől, ha nem jönne össze:S:S Szinte el se nagyon hiszem hogy pont velem történt ez, velem, aki annyit készült rá.
Valami kis halvány remény mégiscsak van, hogy felvesznek.Hát.. hátha sikerül:S nem tuodok mást mondani..
Jaj most nehogy már egy szar felvételi miatt gondold azt h itt a világ vége!Nem csak te jársz ebben a cipőben. Én is állatorvosira akarok menni, kell hozzá 436 vagy 440 pont a tavalyi szerint és úgy elbaltáztam a kémiaérettségimet, hogy lesz egy 3mas körülbelül, az emelt bioszról meg ne is beszéljünk, pedig éjt nappallá téve tanultam, már fejfájásikon meg red bullon éltem, és mégis tudom h nem fognak felvenni. És akkor mi van? Semmi. Elmegyek máshová, jövőre újra megpróbálom, kész. Senki nem mondta, hogy csak egy esély van bekerülni oda, ahová szeretnél. Valaki 30 évesen megy egyetemre, mert akkor jön össze neki annyi pénze és ideje, hogy finanszírozni tudja magának.
Ez egy nagy baromság, h ilyen miatt akarod kinyírni magad, de jól mondták itt előttem, te igazából csak arra vágysz, hogy mindenki vigasztaljon, hogy jaj ne csináld mert így meg úgy, és hogy biztassanak. Oké, biztatunk úgy, hogy nem is ismerünk, ez rendben van, de te meg folyton szajkózod azt a hülye egyetemet. 18 éves vagy könyörgöm! Tudod mi az? Semmi! Én is annyi vagyok és tudom hogy ez baromira nulla. Lehet h elcsináltam most a felvételimet, de jövőre próbálkozom újra, addig meg keresek melót. Nem ez az a probléma ami miatt egy világnak kell összedőlnie. Majd ha a rokonaid nem tudnak támogatni vagy éhezni fogtok vagy bármi ehhez hasonló - egyébként senkinek nem kívánom, csak mondtam egy példát - akkor majd rájöhetsz, hogy mi az ami igazán nagy baj. De gyáva volnál, ha akkor is feladnád az életedet.
Mellesleg baromi szűk látókörűségre vall 18 évesen, h csak úgy kinyírod magad.Igen és a szüleid és a barátaid? Rájuk gondolsz? Az oké, hogy te meghalsz, max neked. De a szüleidnek konkrétan az életét keserítenéd meg, és saját magukat okolnák a te halálod miatt, pedig ez az egész csak a te hülyeséged lenne.
Nehogy már 18 évesen ne legyen benned annyi keménység, hogy azt mondod, 'b@ssza meg, kicseszett velem az élet, de majd jövőre túljárok az eszén'. Most mondjuk azt h megkaptad az első pofonodat az élettől, ha nem vesznek fel. Hát akkor üss vissza. Hidd el, még rengeteg pofont fogsz kapni ami a padlóra küld, de baromira nem vagy egy erős és bátor ember, ha nem is állsz fel. Fel kell állni és csinálni tovább. Nehogy már az első magasabb akadálynál azt mondd, h kész, feladom. Szorítsd össze a fogaidat és csináld végig, ha már elhatároztál valamit. Ez így megy. Másképp nem.
Engem fel se vettek elsőre...
Amúgy a sporttal kapcsolatban. Világ életemben az volt az álmom, hogy egy (bármilyen) tornán én legyen a legjobb kapus. :D Korábban azért nem lehetett, mert ugye bár, sose a győztes csapatból kerül ki. Utána meg vagy olyanra mentünk ahol nem volt ilyen díj, vagy 2. számú kapus voltam.
Pár éve lehetőségem nyílt, futsal országoson. Csapattársaim azt mondták "kegyetlen jól" védtem, és tényleg 1000%on védtem minden meccsen és azért kapta meg az illető a legjobb kapus díjat, mert: kapcsolatok. Összezuhantam, de hát ez van. Ettől még sose akartam öngyilkos lenni. Ettől nem kell. Legközelebb már biztos össze jön
Pff ezért akarod megőlni magad úristen
Ha akarod tudni én milyen helyzetbe vok irj rám lehet azért már őngyilkos lehetnél
A kibebaszott életbe...
Ha egyszer azt kérdi, hogyan ölheti meg magát, akkor nem a választ kéne írkálni, ahelyett h győzköditek? Értemén, h mindenki élete fontos, és ezt pártolom is, noha magam is ki akarom nyírni a hülye fejem >< (hehh, ez most értelmes lett, ráadásul nem is ide tartozik -.- bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!