Baj, ha így gondolkozom?
Soha ne tervezd be előre az egész életed. Hidd el,nem jó. Én is már 60 évre előre terveztem...most a terv fölborult,kezdhetek előröl mindent.
Na de most nem ez a lényeg.
Szóval ha így érzed, nincs azzal semmi gond. Egy barátnőm is így él, és néha irigykedem rá, hogy mennyire...egész? Élettel teli, vidám, élvezi az életet. Vannak emberek, akik az egyedüllétet, mint életformát tekintik természetesnek. Ez nem baj.
De tényleg ne tervezz nagyon előre, mert nagy meglepetések érhetnek még :)
Én megértelek! Szerintem teljesen ki vagy ábrándulva a világból... Nem csoda, okkal... Viszont valahogy ki kell bírni..
Szerintem "keress" egy ugyanilyen gondolkodású srácot, jól ki fogtok jönni:). Muszáj önállónak lenni, nem baj, ha úgy kalkulász, hogy egyedül vagy.. Még fog változni szerintem a hozzáállásod, legalábbis remélem! CSak azt kell tenned, amit Te szeretnél és szépen lassan, észrevétlenül megváltoznak benned a dolgok. Nem szabad semmit erőltetni. De járj nyitott szemmel.
Semmi baj nincs ezzel. Én is hasonlóan gondolkodom. Nem keresem az emberek társaságát, mert "kiábrándultam" az emberekből, a mai fiatalokból, pedig én se vagyok egy vénség. Szeretem az egyedüllétet, ha meg valaki kérdezi miért nincs barátnőm egy "Csak." szavacskával elintézem.
(bocsi a kisregényért:D)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!