Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha így gondolkozom?

Baj, ha így gondolkozom?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és még soha nem volt barátom. Vagyis néhány éve volt, de semmi komoly nem történt köztünk, úgyhogy nem is számolom kapcsolatnak. Egyszerűen hányingerem van az egész szerelmesesditől, az ölelésektől, a csóktól, a szextől, a családalapítástól, a gyerekektől, meg mindentől, ami ezekhez kapcsolódik. Nem azzal van a bajom, ha más csinálja, hanem ha én csinálnám. Ebből következik, hogy én már úgy tervezem az életemet, hogy egyedül fogok élni egész végig. Sajnos sokszor kérdezgetik, hogy mikor lesz már barátom, vagy miket tervezek a jövőben, és ilyenkor legtöbbször megpróbálok kibújni a válasz alól, de ha már nem sikerül, akkor azt mondom, hogy örökre egyedül leszek. Persze ezt úgy veszik, mint valami nagyon szomorú dolgot, aztán mondják, hogy menjek többet társaságba, meg próbálnak ezzel-azzal összehozni. Nem értik meg, hogy én így szeretnék élni, meg igazából nem is tudnék máshogy, mert nem bírnám elviselni az undort magam iránt.
2011. máj. 20. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ez vagy te és így boldognak és elégedettnek érzed magad, teljes így az életed, akkor nem egyáltalán nem baj.
2011. máj. 20. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj! Ha neked így esik jól, élj így. Én is 20/L vagyok, nekem a szüléssel kapcsolatban van hasonlóan szélsőséges és radikális véleményem. És azt is vedd figyelembe, hogy ezek a dolgok még változhatnak. Hiába hisszük azt, hogy nem :)
2011. máj. 20. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Soha ne tervezd be előre az egész életed. Hidd el,nem jó. Én is már 60 évre előre terveztem...most a terv fölborult,kezdhetek előröl mindent.

Na de most nem ez a lényeg.

Szóval ha így érzed, nincs azzal semmi gond. Egy barátnőm is így él, és néha irigykedem rá, hogy mennyire...egész? Élettel teli, vidám, élvezi az életet. Vannak emberek, akik az egyedüllétet, mint életformát tekintik természetesnek. Ez nem baj.

De tényleg ne tervezz nagyon előre, mert nagy meglepetések érhetnek még :)

2011. máj. 20. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Én megértelek! Szerintem teljesen ki vagy ábrándulva a világból... Nem csoda, okkal... Viszont valahogy ki kell bírni..

Szerintem "keress" egy ugyanilyen gondolkodású srácot, jól ki fogtok jönni:). Muszáj önállónak lenni, nem baj, ha úgy kalkulász, hogy egyedül vagy.. Még fog változni szerintem a hozzáállásod, legalábbis remélem! CSak azt kell tenned, amit Te szeretnél és szépen lassan, észrevétlenül megváltoznak benned a dolgok. Nem szabad semmit erőltetni. De járj nyitott szemmel.

2011. máj. 20. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
:( Én sajnálom de elfogadom, viszont talán jobb is h nem ismerjük egymást mert, biztosan aranyos és szép lány vagy. és emiatt sokaknak okoznál csalódást azzal hogy nem engedsz magadhoz közel srácokat.
2011. máj. 20. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
En azer megismernelek ha csak baratsag lenne is belole
2011. máj. 20. 21:43
 7/8 Neménvagyokaz ***** válasza:

Semmi baj nincs ezzel. Én is hasonlóan gondolkodom. Nem keresem az emberek társaságát, mert "kiábrándultam" az emberekből, a mai fiatalokból, pedig én se vagyok egy vénség. Szeretem az egyedüllétet, ha meg valaki kérdezi miért nincs barátnőm egy "Csak." szavacskával elintézem.

(bocsi a kisregényért:D)

18/F

2011. máj. 20. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, én is ugyanígy vagyok ahogy te. Sosem értettem mi a jó ebben az egész családosdiban meg minden ehhez kapcsolódóban... Amúgy sokan nem tudják de van ilyen "betegség" (szerintem nem az, mármint nem rossz dolog) is, hogy az ember nem érez késztetést ezekre a dolgokra tehát egyáltalán nem biztos hogy megváltozunk. Bár az azzal is együtt jár úgy tudok hogy az ember a szorosabb baráti kapcsolatokat is kényelmetlennek tartja így inkább csak felszínesebb ismerősi kapcsolatai vannak, nem tudom nálad ezzel mi a helyzet.
2011. máj. 21. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!