Mitől félsz a legjobban?
Figyelt kérdés
2008. febr. 17. 17:43
51/60 anonim válasza:
attól hogyha beírom a sztár nevét a keresőbe, aki tetszik nekem, rossz kérdéseket írtok róla
52/60 anonim válasza:
nos... hogy nem fogadnak el úgy ahogy vagyok és amit az első hozzászóló írt,hogy teherbe esni....
53/60 anonim válasza:
Attól, hogy el kell mondanom a szüleimnek, hogy abba akarom hagyni az egyetemet.
Meg attól, hogy elszúrom az életemet, rosszul döntök és nem vesznek jövőre fel a másik helyte amit kinéztem =(
54/60 anonim válasza:
Saját magamtól, az élettől, a jövőmtől. Nem félek állatoktól, idegen lényektől, szellemektől, stb., ők haverok.
55/60 anonim válasza:
2 félelmem van :
1.:Hogy nem találom meg azt a lányt akivel harmónikus szerelmi kapcsolatban leéljem az életem.
2.: Rettegek a békáktól
17F
56/60 anonim válasza:
Attól hogy ha jön egy éles helyzet pl meg kell védenem magam vagy azt akit szeretek és esetleg kudarcot vallok még belegondolni is félelmetes
57/60 anonim válasza:
Én sajnos pánikbeteg vagyok szóval mindentől félek és mindenen felizgatom magam és rosszul leszek. A legjobban talán az élettől félek. Meg a hentesektől. Meg hogy a netes dolgaimat (mint ez) valaki lenyomozza és valamiért rám küldenek fegyvereseket.
58/60 anonim válasza:
Ufóktól
Annabelletől
Momótól
De a legjobban amit ma hallottam egyszerűen rettegwk
Leakartam tölteni a talking tomot de már nem biztos hogy letöltöm ez miatt:
Talking angéla és a gyermekrabló furgonok
A macska szemében kamera van
És annyira szeretem a cicákat és annyiraeakartam töltenj
Nem tusom ez igaze de nagyon féleeek
59/60 anonim válasza:
Uccsó vagyom
Meg még a magánytól a sötétt
Meg a gknksz bohócoktól
És a horror filmekt meg a kóbor kutyáktólnis
60/60 anonim válasza:
Horrorbaleset, amitől teljesen lebénulok, kómába esek. Lebénulok 100%-ban. Leég a ház. Börtön.. Meghal körülöttem mindenki. Ezektől félek a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!