Mitől félsz a legjobban?
Attól, hogy elveszítem a hozzám legközelebb álló embereket (tudom, hogy bekövetkezik, mégis ettől rettegek a legjobban), a számomra fontos értékeket, attól, hogy kiszolgáltatottá válhatok, hogy elveszítem a tartásomat és az önbecsülésemet...
...és nagyon félek a galamboktól is.
az élettől s az elmúlástól
Félek élni, mert nem tudom, hogy jól csinálnám-e, félek, hogy rosszat gondolnak rólam. Félek, hogy a páromnak valami baja lesz, s rettegek attól, hogy meghal, s magamra maradok. Utóbbit ki se bírnám szerintem, azt hiszem inkább én is meghalnék.
ahova vinni szeretne????ugye csak altalanos sulirol van szo???mert ha nem sztem neki kellene eldontenie hova szeretne menni....az en szuleim is probalnak bedugni egy oan egyetemre ahova en nem akarok...és nem is fogom hagyni...viszont faraszto h szembe kell szallnom veluk,megerthetnek h csak azt tudom szivvel-lelekkel csinalni,amit szeretek is....elnezest....ez is csak arra volt jo, konnyitsem a sajat helyzetem...
és legjobban attol felek,h ujra elvesztek vkit ,aki kozel all hozzam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!