Mitől félsz a legjobban a világon? Próbáltad már leküzdeni? Sikerült? Ha igen hogy?
Gyerekkoromban nagyon féltem a viharoktól, pláne az ég dörgéstől. Aztán próbáltam társítani hozzá, valami vicceset. Pl amikor az ég dörög, az olyan, mintha hordót görgetnének a fejed fölött. Aztán szép lassan megtetszett és mostmár imádom a viharokat nézni.
A pókoktól nagyon sokáig féltem.
Teljesen mindegy, hogy az egy pár mm-es pók volt vagy egy hosszú lábú kaszás. Sosem bántottam őket, mert tudtam, hogy hasznosak.
Nem tudom, hogy hogyan sikerült, de mostanra eljutottam odáig, hogy a kaszáspókot megfogom a hosszú lábánál fogva és kiteszem a lakásból. És még csak heves szívdobogásom sincs.
Na persze a keresztes barátunkat nem fogdosom, de mindig megnézem, ahogy szépen szövögeti az ablakunk alatt a hálóját.
Talán úgy sikerült idáig eljutnom, hogy a kisgyerekemnek ecseteltem a pókok hasznát.
Aztán szép lassan példát mutattam neki.
Én a pókoktól félek nagyon, és egyszerűen nem tudom leküzdeni.
A másik meg a tű...Iszonyú. Vérvételnél mindig kifekszem, pedig nincs semmi bajom a vérrel, fájni sem fáj, sőt... mégis elájulok állandóan...
éna magasáktol nagyon félek nem kűzdőtem még le
régen féltem a bogaraktól de most már nem félek tőlük mert tudom ők jobban félnek tőlem és ők is élőlények
Én is a pókoktól és a tűktől félek.
A pókokkal az a helyzet, hogy ha meglátom nem ordítok, vagy sírok, kicsit felgyorsul a szívem és kikerülöm. Ha kikéne rakni már gáz van, mert túl közel nem merek menni ha nagyobbacska. Viszont olyan rémálmaim vannak tőlük, hogy néha ébredés után úgy bedobog a szívem... meg nézem a takarómat, nincs-e valahol pók, hiába tudom, hogy biztosan nem mászik rajta egy madárpók...
A tűktől olyan szinten félek, hogy ha valaki azzal a kezében közeledik felém elfutok. XD Márcsak ha meglátom lelki szemeim elött van ahogy belém nyomják. Ezen kívül a vértől is rosszul vagyok, mégha a TV-be látom már akkor is...
1-2 bogártől is félek, de az nem vészes. A sötét és a magasság az még, amitől félek.
(19 éves lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!