Ha nézek egy horror filmet, azt akarom hogy a jó nyerjen, de ha veszít a rossz akkor csalódottnak érzem magam. Írhatnám így is: Ha nézek egy horror filmet azt akarom hogy a rossz nyerjen. Ez miért van?
Figyelt kérdés
Kulturált Normális Válaszokat Kérek! Köszönöm!:)2011. máj. 14. 17:50
1/6 anonim válasza:
Mindenki másképp gondolkodik , vélekedik , szól hozzá valamilyen dologhoz!! Ebből az derül ki ,hogy nem vagy robot hanem Ember...
2/6 anonim válasza:
Hát nem vagy egyedül mert már jómagam is unom a HAPPY END-eket persze jó az hogy nem a rossz győz de most komolyan hány olyan filmet tudsz felmutatni ahol nem a jó győzedelmeskedik vagy legalábbis rossz a vége (keveset). Egyaránt szeretem a rosszakat is meg jókat is de inkább a rosszakat, különös de inkább őket kedvelem a legjobban ennyi ez van. :)
3/6 anonim válasza:
irj már pár filmet amiben a rossz nyerj lécci
meg szeretném nézni:)
4/6 anonim válasza:
Szerintem ennek az lehet az oka, hogy már kezd unalmassá válni számodra, hogy mindig minden filmnek happy end a vége és mindig a jó győz. Én is hasonlóan érzek.
5/6 anonim válasza:
Az attól függ milyen kategóriájú filmet akarsz? Mert amikben a rossz győz az általában a horror filmekben látható de ott is csak ritkán.
6/6 anonim válasza:
Én mindig a rosszaknak szurkolok. A jókat sosem bírtam. de amúgy az életben sem bírom az ilyen átlagos jó típusú embereket. Rosszakat viszont nem ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!