15 éves vagyok, és egy kisvárosban élek de egyszerűen nincs egy haverom se. Nem érdeklem a többieket, senki nem hallgatja meg a gondjaimat se. Ki vagyok teljesen zárva a társaságból az általános iskolában (most vagyok 8.-as) utoljára óvodában voltak haverjaim. 8 éve mindig egyedül vagyok, nyáron, hétvégén, mindig. Az iskolában is csak akkor szólnak hozzám ha nagyon muszáj. De már egyre jobban kezdek beleőrülni a magányba, hogy nincs kinek elmondanom a gondjaimat és senki nem segít rajtam. Én nem tudom azt az életet élni amit mások hogy eljárnak bulizni meg a haverjaikkal, nekem ilyenek nincsenek, itthon kell döglenem állandóan amikor nem vagyok iskolában, egyedül meg unatkozok kint is. Nem bírom már ezt tovább, élni sincs kedvem már. A másik meg hogy hazugságokat is terjesztenek rólam az iskolában, aki meg haverkodni akarna velem véletlenül azt is ellenem beszélik volt már ilyen is. Elintézik hogy nekem egy haverom se lehessen.
2011. máj. 14. 10:40
1/8 anonim válasza:
Próbálj meg sportolni, szakkörökbe járni. Menj emberek közé. Úgy tudnak megismerni, befogadni. Legyél te is nyitottabb.
2011. máj. 14. 10:59
2/8 anonim válasza:
"A külső megfog, a belső megragad."
Hiába tagadják, ez így van, először szerintem a külsődön próbálj meg változtatni (persze az anyagi helyzeteteknek megfelelően), próbálj a ti kisvárosi trendeteknek megfelelően öltözködni (esetleg jobban, de semmiképp se rosszabbul), aztán kedzj bele vmilyen sportba, amit te is szeretsz, és tedd bele szíved lelked. Legyél nyitottabb, kedvesebb, segítőkészebb, humorosabb, de semmiképp se legyél gunyoros. Kezdj el gyúrni, hogy megtetszél a lányoknak, a hajad sose legyen zsíros, mindig tisza, jóillatú ruhákba járjál!:)
2011. máj. 14. 12:28
3/8 anonim válasza:
ismerős helyzet
egy 600 fős középsuliból mindössze 4 emberrel tudok normálisan beszélni. Őket nem ismerik a rosszakaróim. Ha elmész külön szakkörre (nem ami a suliban van), vagy sportolni beiratkozol vagy bármi, a lényeg hogy ne legyen ott ismerősöd aki ellened fordít bárkit is. Így tiszta lappal kezdhetsz az új embereknél. Nem vagy te túl zárkózott? Csak mert nálam ez a baj, és az hogy sokkal jobban tudom az átlagnál, hogy épp ki mire gondol. Úgy vagyok vele, ha látom egy ismerősön az ellenszenvet (testbeszéd vagy szavak vagy egyszerűen az arcvonásai) inkább nem is megyek abba a társaságba.
Már a jelmondatom: Jobb egyedül, mint rossz társaságban
A lényeg, nem kell 100 haver, elég ha van egy barátod.
2011. máj. 14. 17:56
4/8 anonim válasza:
Nyugi, hamarosan jön a középsuli. Nekem is ilyen volt az általános, mindig én voltam a célpont, akit poénos megalázni és kiröhögni, ha sír emiatt. De a középiskola sokkal jobb. :)
2011. máj. 14. 23:56
5/8 anonim válasza:
Hali! ha van kedved ismerkedni, vagy beszélgetni, én szivesen beszélgetek veled! ha gondolod ír egy privátot, és küldd el az msn címedet, vagy mail címet
2011. máj. 17. 01:25
6/8 anonim válasza:
Ott vannak a bulik lehet haverkodni engem az agreszivitásom a dumám és a stíluso
miatt vettek be
nekem is küldhetet privibe az msn-ed szivesen beszélek veled ja és fontos a kisugárzás
2011. máj. 17. 10:55
7/8 Grimmpeace válasza:
World of Warcraft.
2011. máj. 19. 09:40
8/8 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok,mint Te,kérdező,ha van kedves nyugodtan írj nekem privit.Szeretnék végre egy jó nyarat,bnőt.15,5/L :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!