Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Elegem van!

Mit tegyek? Elegem van!

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista(levelezős)lány vagyok kevés baráttal,pocsék családdal.Mindenkiben csalódnom kell,nem tudok megbízni senkiben(pedig próbálkozom).Nappalin most szereztem szakmát,de nem sok esélyt látok munka terén.Haszontalannak érzem magam,nem találom a helyem.Már az öngyilkosság is megfordult a fejemben.Mit tegyek?Tudom,az öngyilkosság nem megoldás,de akkor mi az?
2011. júl. 11. 00:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Böngészd az álláshirdetéseket, küldözgesd az önéletrajzodat. Nem lesz könnyű, de ne add fel.
2011. júl. 11. 00:49
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem tettél már fel egy hasonló kérdést 1 órája?
2011. júl. 11. 00:58
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

és levelezőn mit tanulsz? van kedved beszélgetni priviben?

szintén 20L vagyok

2011. júl. 11. 01:03
 4/14 JLlompi ***** válasza:
47%
Én csak Robin Williams et tudom idézni "Magára jobban ráférne egy kúrás mint a történelemben bárkire "
2011. júl. 11. 01:47
 5/14 anonim ***** válasza:
privát ment
2011. júl. 11. 07:42
 6/14 A kérdező kommentje:
Helló.Köszönöm az eddigi válaszokat.Robin Williams-es "bölcsesség" nem rossz ötlet :) , de inkább valami hasznos munka kellene...Nézegettem az állásajánlatokat, de elkeserítő, mennyire nincs semmi. :(
2011. júl. 11. 08:20
 7/14 anonim ***** válasza:
12%
Ha rendszeresen imádkozol és kéred Istent, hogy segítsen, akkor ki fogsz kerülni a nehézségekböl!!!
2011. júl. 12. 23:01
 8/14 anonim válasza:

nekem is ilyen a helyzetem:/ 4 éve ismerem a legjobb barátnőmet, de már nem vagyunk jóban:/kihasznált,átvert és minden egyéb..és ez mostanában történt..nekem sincsenek barátaim de ha nem gondolsz a múltra, hanem a jelenre figyelsz(tudom nehéz://)

és szerzel barátokat könnyebb lesz:)mondjuk menj el egy kicsit kikapcsolódni battára, velencére vagy valahova oda ahol megnyugodhadsz vagy nyugodt vagy:))

2011. júl. 12. 23:25
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

Nyaralni sajnos nincs lehetőségem (még belföldön sem), szóval max. imádkozni tudok...

2011. júl. 13. 09:26
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

Örülnék, ha komolyan mondanád, hogy "max. imádkozni fogsz"!

Ha ehhez társakat is keresnél Magadnak, könnyebben menne, és máris "jó" emberekkel lennél körülvéve, akik segítenének.

Fel tudnád venni a kapcsolatot a környezetedben valami imakörrel??

Ha szabdna rögtön egy tippet is adnom: egy "karizmatikus" -katolikussal?

Minden jót!!

2011. júl. 13. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!