Miert erzem azt, hogy szuksegem van neha egy kis drogra, hogy megtalaljam magam, a kifejezo keszsegem, a kiallasom, a kisugarzasom, a kedvem onmagamhoz, es masokhoz? A drogot nem klasszikus ertelemben vett drognak ertem.
Az látszik, hogy intelligens vagy. De néha nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Igazán nem tudok a kérdésedre kielégítő választ adni.
A pipacsok közt a kaparós sorsjegy- ezt nem igazán sikerült felfognom
megmutatnád a blogod?
szerintem te ezt az egészet épp rosszul fogod fel. mennyire küzdelmes, nem megértett az életem? főleg: nem megértett? ez tipikusan az a szituáció, amikor mindenki egyedinek és megismételhetetlennek tartja magát, mert őt aztán senki nem érti. tudod mit? sima ügy, téged is megérteni, engem is. ennyi. nem vagy egyedi, nem egyedi a gondolkodásod, a problémáid, az érzéseid. az életed sem olyan küzdelmes mint amilyennek látod valószínűleg. minden tökéletesen egyszerű, de ehhez kell egy elmeállapot hogy felfogd. a problémákat magunknak gyártjuk, innentől nem beszélhetek küzdelmes meg nem értett életről. ezt a kapitalista részrehajló világot is magunknak gyártjuk, minden egyes problémájával...
nem tudom szerintem te több mindent látsz bele ebbe a dologba mint ami valójában benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!