Hogy lehet jó a kisugárzásom?
Hàt nem mindenkit.. szerintem inkàbb azt akit érdekel, hogy mi van veled..
azt viszont, ha magabiztos vagy, làtod a jó dolgokat aprósàgokban, szépnek tartod magad, elfogadod a vilàgod úgy ahogy van és sokat mosolyogsz...na az mindenkinek feltünik :)
A kisugárzás az amikor pl:Én egy 25éves pasi vagyok...ha elmegyek egy randira akkor elhitetem magammal hogy Én vagyok a világ legjobb faszija és ez egy amolyan magabiztosságot ad hogy ezt a nők is észreveszik és áterjed rájuk úgy hogy az én javamra fordítsam...Pedig Én sem vagyok egy adonisz:)
A lényeg az hogy akármit is érzel általában a testen ezeknek jelei vannak amiket más is észre vesz a tudat alattiban,szal az önkontroll sokat számít .Érdemesebb mindig pozitívan hozzáálni mindenhez!!!
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos érzés, ami orra bukás előtt eltölti az embert.
XD
Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállás minden problémádat megoldja, de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!