Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetne nekem is ilyenfaj...

Hogy lehetne nekem is ilyenfajta vonzerőm, kisugárzásom?

Figyelt kérdés
Átlagos lány vagyok,jó az alkatom,szép is vagyok(nem fényezésképpen,csak ez az igazság),nem is vagyok kőbuta,vannak barátaim is,és egész szép kis életem,de nagyon irigylem azokat a nőket,akik amikor belépnek egy helyiségbe,minden férfi tekintetét magukra vonzzák,és nem feltétlenül a szépségükkel,hanem akár a kisugárzásukkal is.
2011. márc. 19. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát az vagy van, vagy nincs, azt hiszem.
2011. márc. 19. 22:08
 2/10 anonim válasza:
Ajánlom neked Egyéb kérdések-Önismeret kategóriát.
2011. márc. 19. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Részben gyakorolható is. Lényeg a nyugodtság és a hit, hogy "most valóban jól nézek ki". Van, akinek az segít, ha teljesen új image-t épít ki és ez ad önbizalmat neki.
2011. márc. 19. 22:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, amit nem lehet megvenni, megnyerni, ellopni. Ez vagy van, vagy nincs. Olyan, mint a fotogenia. Valakit lehet, valakit nem lehet fényképezni, mert inkább a negatívumok jönnek le a képről. Minde esetre, ha megjelensz valahol, ne nézelődj feltűnően. Hagyd, hogy felfedezzenek.
2011. márc. 19. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Úgy látom,Te annyira nem szereted saját magadat,hogy valódi önbizalmad legyen.Ez sugárzik a soraidból,hiszen másokhoz méricskéled,hasonlítgatod magad.Ahelyett,hogy szeretnéd magadat,és csak úgy spontán úgy lépnél be egy helyiségbe,hogy szevasztok,itt vagyok,én vagyok,megjöttem.Amíyg ilyen dolgokon agyalsz,addig ne is várd,hogy pozitív kisugárzásod legyen!
2011. márc. 19. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A belső kisugárzást nem lehet megtanulni..Az vagy van az embernek vagy sincs..Azoknak akiknek erős kisugárzásuk van,Arra mondják,hogy van bennük valami plusz.

Nem hiába a legszebb lányok a legmagányosabbak..Náluk a külcsín ami van..Amiről azt hiszik annyi elég..De nincs bennük az a bizonyos plusz..

van egy kedves barátnőm. 160cm magasságával 80-90 kiló között van.Ápolt,tiszta nő.A férfiak állandóan körül zsongják mint méh a virágot..Annyira életvidám,annyira erős kisugárzása van,hogy nőként én sem túlsúlyosnak hanem egy kimondottan vonzó,szép nőnek tartom...

Született szépség. Na ezt nem lehet begyakorolni,vagy megszerezni. Vagy van vagy nincs az a bizonyos plusz.

2011. márc. 19. 22:16
 7/10 A kérdező kommentje:
Én akarom azt a bizonyos pluszt,de nagyon. A magabiztosság és a pozitív önkritika nem segíthetne a dolgon?
2011. márc. 19. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:
csak légy önmagad, tudom közhelyesen hangzik, de ne játszd meg magad, csak tényleg csinálj mindent úgy, ahogy jónak érzed, természetesen, ne aggódj annyit a kisugárzáson. :D hidd el jobban fogod magad érezni
2011. márc. 19. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez nem így megy,hogy akarom!

Akiknek ilyen erős kisugárzásuk van,akikben benne van az a bizonyos plusz azok magukról nem is tudják..Ők nem akarják,csak ilyenek.

Ha benned ez nincs meg akkor csak annyit tehetsz,hogy nem foglalkozol vele,élvezed az életet,és nem azon agyalsz,hogy van-e kisugárzásod vagy nincs..

2011. márc. 19. 22:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy ez vagy van, vagy nincs. Pontosan az kell amit írtál, "magabiztosság és a pozitív önkritika".

Ha elhiszed magadról, hogy olyan vagy, ha tényleg elhiszed, akkor így is lesz.

Persze van, akinek ez csak úgy jön, de valószínűleg nála is ugyan ez a helyzet, magabiztos, és ez "süt róla" csak ő ezt nem így nekiállt és megtanulta, hanem így hozta az élet, vagy hogy is mondjam :)

2011. márc. 20. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!