Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Azt hiszem hamarosan idegössze...

Azt hiszem hamarosan idegösszeroppanásom lesz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

7 iskolába felvételiztem, ebből 6-ba kell szóbelizni. Az utóbbi két hetem nagyon stresszes és pörgős volt a felvételik és a tanulás miatt. Ma lett volna egy felvételim de képtelen voltam elmenni rá egyszerűen túl fáradtnak éreztem magam hozzá és úgyis csak az utolsó előtti helyre volt beírva...Ma annyira álmos voltam/vagyok hogy már mindent megerőltetőnek érzek és bármikor elsírhatom magam vagy akármi...Az utóbbi naapokban alig bírtam aludni és ha aludtam is nagyon rosszul, dehát baromi megterhelő a sok doga és felvételi. Elegem van!!! Már napok óta kávén élek... Ez így nem jó és én ezt tudom...csak nagyon nehéz... Nappal nem tudok aludni pedig próbáltam...Semmi sem jön össze és holnap lesz a LEGFONTOSABB felvételim. Nagyon félek és rohadt álmos vagyok de nemtudok aludni... Remeg a kezem meg minden...Azt hiszem bármelyik percben összeomolhatok... Hogy pihenjem ki magam holnapra? Vagy mit tegyek?

L/14

2009. márc. 9. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél be valamilyen gyógynövényes nyugtatót (pl.Valeriana, recept nélkül lehet kapni), vagy főzzél citromfű, macskagyökér teát. Mindegyik nyugtat.
2009. márc. 9. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

persze könnyű mondanom, hogy ne vedd ennyire komolyan, pedig tényleg... ezek az utolsó napok már tényleg csak a pihenésre vannak, a szóbelis délelőttöd szabad, ha nem nyolcra mész ne kelj fel hamarabb, aludj tovább és lazíts picit, főleg a holnapi szóbeli után, akkor aztán főleg.

én picit korán kezdtem ezt két éve, késtem is picit a szóbelimről..:D nem volt semmi, felvettek, pont oda:) illetve hát sikerült volna, de végül egy másik szakot jelöltem meg ugyanott.

ha ennyire kikészültél ahhoz tényleg rengeteg készülés kellett, mostmár csak bízz magadban, biztos vagyok benne, h jól fog menni. csak tényleg felejtsd el picit a holnapot, olvass egy jó könyvet sztem többet érsz vele, holnap talán jobb kedvvel ébredsz, kipihentebben, a hangulat nagyon sokat számít ám.

már csak a holnap van és vége az egésznek, utána egy hétig egy tankönyvet se kell kinyitni legalább:) akkor már mindegy hiszen, egy két rosszabb jegy is becsúszhat... szóval kitartás, az utsó órák..

és szépkipihent legyél!:))

2009. márc. 9. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt ki kell bírni valahogy. Mondjuk én hülyeségnek tartom, hogy 7 helyre felvételizel, de ez az én véleményem. Kemény időszak ez, nekem is szar volt annak idején. Most az érettségit valahogy lazábban veszem :)

Mindenesetre nyugii, ez még nem olyan komoly dolog, igazából tök mindegy, hogy hova kerülsz be, mindenhol érettségit kapsz, mindenhonnan nagyjából ugyanakkora eséllyel tanulsz tovább. Szóval ne verd olyan nagy dobra a dolgot.

2009. márc. 9. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már most ennyire parázol, szerintem inkább hagyd a sulit, mivel ez még molyfing a középsulihoz, azáltal az érettségihez, majd az egyetemhez képest.
2009. márc. 10. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A LEGFONTOSABB Te vagy. Minden más másodlagos. Ha most nem sikerül sikerül jövőre. Ha meg soha nem sikerül akkor is ember lesz belőled :). Egyébként felvételiken bírják a laza rögtönző embereket (szóbelin). Szóval már ne tanulj csak aludj lazíts.
2009. márc. 10. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
naaa, hogy sikerült? =)
2009. márc. 10. 18:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi.:)) Nagyon jól sikerült!:D
2009. márc. 10. 21:06
 8/9 anonim válasza:
Figyeld a gondolataidat. Ha 1 percre felhatalmazod magad, hogy objektíven SZEMLÉLD őket, akkor próbáld ki, hogy kimondod belül az ellenkezőjüket. Rájöhetsz, hogy minden gondolatnak pontosan az ELLENKEKZŐJE IS IGAZ. EGY GONDOLAT SOSEM A TELJES VALÓSÁG, annak csak 1 kis szelete, de mint önálló kis energiacsomó, létet akar és fontosságot. EZ AZ 1 GYAKORLAT is megmenthet az elmédtől. A másik: ami a semmiből jön - gondolat -, nem lehet más, csak semmi. NEM OLYAN KOMOLYAK A GOND-OLATOK. Csak annak akarnak látszani. További ilyen info Eckhart Tolle-n keresztül hozzáférhető. (fukkster)
2009. márc. 10. 23:08
 9/9 anonim válasza:
100%

Menj ki a természetbe, lazíts, engedd el gondjaidat a szabad tiszta térben. Sétálj, lélegezz mélyeket, érezd önmagad szabadságát. Eddig el kell jutni, önmagad rabságából ki kell tudni lépni.

Túlterhelted magad, ebből el kell engedni. Utána könnyebb lesz, ha akarod és meg tudod tenni. Emberi szükséglet, ha oda tudsz bújni valakihez, akitől ölelést, szeretetet megértést kapsz.

2009. márc. 12. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!