Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy barátnőmmel megbeszéltük,...

Egy barátnőmmel megbeszéltük, hogy elmegyünk 1koncertre ami hamarosan eljön, de a barátnőm még meg hivott 6haverját, de én nem ismerem őket, és bátortalan vagyok, mit tegyek, hogy ez ne látszodjon rajtam vagy, hogy ne is legyek az?

Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha a barátnőddel nagyon jó kapcsolatban vagytok, akkor bemutat benneteket egymásnak, esetleg elbeszélgethetsz velük, hogy amugy merre laktok, mennyi idősek vagytok vagy stb. ilyen szokásos ismerkedős kérdések, azt koncerten tomboltok, azt ha koncert után még együtt lesztek akkor keresni kell valami jó témát, vagy ha megbízol a barátnődbe akkor mond meg neki, hogy te nem ismered őket, és picit feszélyezve érzed magad, hogy segítene-e neked, feloldodni köztük, hogy jobban megismerd őket, és hogy együtt bulizzatok egy jot.

Sok sikert :)

2009. jan. 12. 16:12
 2/2 anonim válasza:
100%
Ne legyél bátortalan! Legyél nyitott az új kapcsolatokra. Velem is volt már ilyen h olyanokkal menetm bulizni akiket nem ismertem és mostanára már nagyon jóban vagyunk.Engedd el magad, legyél laza és akkor nem fog látszani rajtad.
2009. jan. 14. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!