Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan érjem el a csökkentett...

Hogyan érjem el a csökkentett módot?

Figyelt kérdés
Elindítom a gépet,lefutnak az adatok,és a windows logó már nem jön be.Helyette egy fekete képernyő jelenik meg.Azt hallottam,h csökkentett módban kell indítani és úgy kijavítani a problémát.De a csökkentett módot sehogy se tudom elérni!!Nyomkodom végig az F8-at de semmi.
2011. máj. 4. 08:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

akkor F2

nem mindegyik biosnal F8

2011. máj. 4. 08:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de még mindíg nem reagál semmit:((
2011. máj. 4. 08:49
 3/15 anonim ***** válasza:
billentyű jó egyáltalán? jó helyre van dugva? jó a bemenet?
2011. máj. 4. 08:52
 4/15 A kérdező kommentje:
Persze működik ha pl:megnyomom a delete gombot bejön a setup.
2011. máj. 4. 08:53
 5/15 anonim ***** válasza:
azt már probaltad hogy biosban mindent alapra teszel?
2011. máj. 4. 08:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Bocsika ha hülye kérdés de azt h érjem el?
2011. máj. 4. 08:59
 7/15 anonim ***** válasza:
amikor nyomogatod a delete-t, az a bios. de ha nem alligattal semmit, akkor nem kell alapra tenned.
2011. máj. 4. 09:06
 8/15 A kérdező kommentje:
Oké ott csak annyit csináltam h amikor windows-ot újraraktam h a CD legyen az első boot.De ezt már visszaállítottam.
2011. máj. 4. 09:07
 9/15 anonim ***** válasza:
akkor most csinald ezt megin, de ne tedd fel a wint, csak javitas. ha nem oldodik meg akkor muszaj feltenni ujra. vagy mas esetleg segit.
2011. máj. 4. 09:09
 10/15 A kérdező kommentje:
Nah és itt kezdődik a másik probléma:)Ugye ezt meg is akartam tenni de mivel a windows logónál már le is fagy nem toom a telepítőt elérni!!!Am két ugyanolyan op rendszer van a gépemen.Ez jelent valamit?
2011. máj. 4. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!