Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok saját magam...

Miért vagyok saját magam ellensége?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3 hétben 5-ször voltam annyira részeg, hogy semmire nem emlékszem és hatalmas hülyeségeket csináltam, valamelyik alkalommal hánytam is, összevissza beszéltem, stb. Tudom, nagyon gáz, furdal a lelkiismeret, de egyszerűen nem tudtam visszafogni magam, pedig soha nem voltam ilyen és igazából el is ítélem. Bele sem merek gondolni, néhány ember mit gondolhat rólam. Van ennek valami lelki eredetű oka?

17/L

2011. máj. 3. 20:06
1 2
 11/13 anonim válasza:
*vinni
2011. máj. 5. 20:30
 12/13 anonim ***** válasza:
En egyszer lagziban voltam és egész este nem ittam semmit. Nem szeretem az alkoholt. Hajnalban a bùcsùzàskor mindenkit megkinàltak fél dl erõs pàlinkàval. Nem akartam elfogadni, de csak ràm tutymàltàk. A pàrommal elindultunk gyalog, mivel nem voltunk messze az otthonomtol. Ereztem az ùton (jó hideg volt) az erõm kezd elmenni. Utàna nem emlékszem semmire, (mert a pàrom az õ lakàsàba vitt)csak a lépcsõhàzban kezdtem magamhoz térni. Ha a szüleim làttàk volna, na és még hànytam is. Nagyon szégyeltem magamat. Na azóta nem igen tutymàl ràm senki semmit.A màsik pedig engem az alkohol egyàltalàn nem dob fel, sõt szomorit.
2011. máj. 5. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia. Én 20 éves vagyok, eddig 4-5-ször voltam részeg. Nem hánytam, de mindig leégettem magam valamivel, hülyeségeket beszéltem és csináltam... De közben nagyon jó kedvem volt :-) Mondjuk én nem ítélem el egyébként se a részegséget, de én nem bántam meg egyik alkalmat se! Én úgy érzem, hogy ez járt nekem, megérdemeltem, hogy kirúgjak a hámból! Annyi lelkibaj után, amennyit én átélek, simán megérdemlem, hogy berúgjak meg hülyét csináljak magamból egy kis pillanatnyi jókedvért, senkinek semmi köze hozzá!
2011. máj. 6. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!