Miért vagyok saját magam ellensége?
Az elmúlt 3 hétben 5-ször voltam annyira részeg, hogy semmire nem emlékszem és hatalmas hülyeségeket csináltam, valamelyik alkalommal hánytam is, összevissza beszéltem, stb. Tudom, nagyon gáz, furdal a lelkiismeret, de egyszerűen nem tudtam visszafogni magam, pedig soha nem voltam ilyen és igazából el is ítélem. Bele sem merek gondolni, néhány ember mit gondolhat rólam. Van ennek valami lelki eredetű oka?
17/L
Az az igazság, hogy nem értem hogyan lehet ilyen szintem berúgni!
Én ha bulizunk addig iszok, hogy jól érezzem magam. x pohár után tudom azt, ha megiszok még egyet bajok lesznek. Akkor kész utána csak ásványvizet iszok!
És erre engem egy hatalmas berúgás tanított meg, de mégsem akkora, hogy ne emlékeznék semmire, én tanultam a leckéből, de látom te nem!
Szerintem próbáld meg te is ezt.
Nem hinném, hogy lelki eredetű oka van, csupán fiatal vagy és feszegeted a saját korlátaidat.
Szia!:)
Megpróbálok neked segíteni.
Hidd el, és ezt most megnyugtatásból mondom, hogy mint mindenen,ezen is képes vagy túljutni magad.
Én is azt gondolom, hogy-e mögött lelkieredetű probléma áll, már csak a saját példámból kiindulva, én is hasonló cipőben jártam októberben,sőt,még csúnyább dolgok is történtek velem..
Egy valami tudok neked mondani: Ha Te magad, képes vagy kivergődni a saját csapdádból, akár úgy, hogy pl. a Pillanatokból táplálkozol, vagy pl.(én nagyon sokáig ezt tettem) álmodozz.Valóban, hosszú távon nem jó dolog az álmodozás.. de pl.ha szereted a Zenét, keress egy olyan zenét, ami Motivál, és inspirál az életben.Próbálj meg kicsit egyedül lenni, és valóban elgondolkozni Azon, hogy Mi az,ami boldoggá tenne Téged az életben.Ha képes vagy arra, hogy ezek a dolgok éltessenek, és minden apró negatívat a lehető legjobban kizársz az életedből,Sokat nyersz.
Egyrészt megerősítést nyersz Magadnak ezzel, hogy Igen, vagy elég jó, és Magad is képes vagy fejlődni, és nem hagyod, hogy akárki, és akármi is lehúzzon.
Másrészt,Hidd el: Akármit, Bármit elérhetsz az életben, de ezért a legvéksőkig küzdeni kell.Sokszor összetörik az ember.. de alakíts ki egy burkot magadban,cselekvést amikor Önnmagad vagy,és ha ez megvan, nem fogsz egy szint alá süllyedni..
Elhiszem hogy lelkiismeret furdalásod van, de Az, hogy Te sok mindenkivel ellentétben rájöttél arra,hogy Baj van, egy nagyon nagy dolog.Eldöntötted hogy változtatsz, és ezzel már jó irányba léptél. :)
Az a legfontosabb, hogy mindent Neked kell elérned, hogy képes tudj akkor is erős lenni,mikor Mindened megvan,boldog vagy, és akkor is,mikor nincsenek melletted.
Remélem Tudtam segíteni, hidd el, hogy vannak Értékeid, és azt is,hogy Tudsz majd változtatni.
Remélem hogy tudtam segíteni..:)
Ha kell egy kis támogatás, írj privit. :)
Azoknak a válaszolóknak pedig, akik ilyen dolgokat írnak hogy "ezért sajnáljunk" és hasonlók,üzenem, hogy néha jobb nem megbántani egy olyan embert,aki segítséget kér, mert sohasem tudhatjátok Azt, hogy Benne mi zajlik le.
Na,fel a fejjel :)
19/L
bocsi a nyelvtani összefüggéstelenségért,meg a gépelési hibákért is.
utolsó voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!