CSak énvagyok ezzel igy?
Sziasztok
csak én vagy ezzel igy hogy jobb lenne az életem ha lennének barátim ,jobb lenne az életem ha lenne barátnőm ,jobb lenne az életem ha igazság szerint lenne életem ?
nem tudom hol szurhattam el de megtörtént...
jobb lenne minden ha úgy lenne ahogy tervezném
hogyha én is mondhatnám hogy lemegyek haverokkal péntek este bulizni
hogy anyukám ne egy gépfüggönek nézzenn és egy rossz gyerekeknek (amit sose értettem)
és hogy a város emberei ne ugy nézzenek rám mint akit megakarna ölni..
tudom most sokan azt irjátok hogy hülyeségeket mondok
de sajnos én ugy érzem hogy nekem semmim és senkim sincsen...
"Forog a világ ,elfolyik minden nekme senkim de senkim sincsen"
Szijaa :)
Mennyi idős vagy?
Amúgy mindig így érezted,v vissza tudsz gondolni olyan időkre ,amikor még boldog voltál?? Vagy tudsz olyan eseteket,amikor esetleg máshogyan is dönthettél volna,eltérően a megszokottól?
Tudod van az a Jim Carrey-s film...igenember.Arról szól,hogy minden lehetőséget elszalaszott a srác,és egy nap ezen változtatnia kellett,és minden eléjegördülő lehetőséget megragadott.Neked is ezt kéne tenned,még akkor is,amikor nagyon ijesztőnek tűnhet a változás.Térj el a megszokottól,vágj bele ismeretlenekbe :D Nem veszíthetsz:))
Szia én F/16
tudod nekme régen voltak barátaim általánosba akik azóta mióta középsuliba járok észre se vennének az utcán.. ami egyenlö azzal hogy nem is igaz barátok voltak
állandóan unalom van itt és tényleg azt érzem hogy senkim sincsen
én már csak azért gépezek sokat mert nincs jobb dolgom....
egyébként utálok gépezni .... maximum az internet ami jó..
amugy az igen embert lehetmegnézem mégnemláttam
nekme Jim Carrey kedvenc filmem a Truman Show az nagyon jó és igaz mondó
hidd el szeretnék változtatni : ( csak nem tudom hol kezdjem el anyukám nem az igazi anyuka inkább a kiabálos
apukám külföldön dolgozik és kb fél évente látom szerencsére rosszabbik esetbe.
egyszer elronthattam a döntésemet de nemtudom hol
én jógyerek vagyok : / sose tettem senkibe se kárt
már azon gondolkozok hogy lessz éretségim
valahol nagyon elszurtam mert itt vagyok egyedül barátok nélkül és hát ha nincs barátod életed sincs..
Hát az utolsó mekkora bunkó -.-"
Dehogy akaszd fel magad.Az lenne a legrosszabb döntés.El kell kezdened társaságba járni.Az elején iszonyúú nehéz lesz,de sose akarunk átesniazon,amit át kell élnünk azért,hogy azok lehessünk,akik szeretnénk:)
Kezdj el vmi csapatsportot,attól függ mit szeretsz,és milyenek az adottságaid.Vagy menj dolgozni esetleg.
Keresd fel Jehova Tanúit :))Csak tedd meg,utána már sokkal könnyebb lesz.És egy próbát mindenképp megér.
Sok sikert!!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!