Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék komolyabb és...

Hogyan lehetnék komolyabb és szűkszavúbb?

Figyelt kérdés
folyton dumálok be nem áll a szám meg viccelődök idétlenkedek és sokszor észre se veszem, csak úgy tudat alatt csinálom automatikusan :S.Szeretnék végre csöndesebb,szűkszavúbb,komolyabb lenni!
2009. márc. 7. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Pff!! Én is olyan szeretnék lenni, mint te! Az olyan embereknek, mint te is vagy, sokkal nagyobb sikere van, a mai világban erre van "igény", ez a megfelelő személyiségtípus. Maradj ilyen!
2010. jan. 28. 20:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Költözz Finnországba... :)

Viccen kívül, miért akarsz ilyen korán komoly lenni? inkább élvezd azt, hogy fiatal vagy, idétlenkedj, beszélj, és ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy. A korral úgyis komolyodsz majd, felesleges ezt siettetni.

2010. jan. 28. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy mindkét oldalnak meg vannak a prolémái. Én inkább komoly vagyok, és ez se igazán jó. Mindenkinek olyannak kell lennie, amilyennek született, sajátmagunkat nem lehet megváltoztatni.
2010. jan. 28. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!