Normális, ha valakivel a barátai azért barátkoznak, mert "szép"?
Vannak barátnőim, akik úgy érzem, csak villognak velem. Most ezt nem nagyképűségből írom, nem arról van szó, hogy én tökéletesnek tartom magamat és úgy gondolom, hogy velem csak villogni lehet:) Egyik barátnőm ezt mondja folyton: "Jaj, úgy örülök, hogy van egy ilyen szép barátnőm is". Meg egy másik is azt mondja, hogy ha velem jön, akkor mindig olyan menőnek érzi magát. Most akkor ők nem a belsőmért szeretnek? Azon gondolkodtam, hogy ha az általuk csúnyának vélt emberek közé tartoznék, ugyanilyen belsővel, akkor vajon barátkoznának-e velem. És ez elég elkeserítő. Soha nem mondják, hogy de okos vagyok, vagy de kedves vagyok, mindig minden bóknak az alapja, hogy szép vagyok vagy jó a ruhám. Lehet, hogy ezek nem is igazi barátságok, hanem csak érdekkapcsolatok? Így akarnak pasit szerezni, vagy mi okuk lenne velem barátkozni? Mostanában döbbentem rá erre, mióta fiúkkal barátkozom inkább, és velük már jobban kijövök, mint a lányokkal. Nem húznak fel, nincs gyerekes hiszti, nincs féltékenység, a belsőmért szeretnek.
18/L
Arra majd idővel magad is rá fogsz jönni : az emberek ELSŐRE a külső miatt vonzódnak valakihez vagy taszítanak el embereket...
A KÜLSŐ (első benyomásként) nagyon sokat számít!!!
Ezzel te is így vagy, kár is tagadni...
Ezért is tanítják a szüleink : legyél ápolt, öltözz jól, legyél mindig tiszta, jólfésült, legyen tiszta a cipőd, legyen tiszta, ápolt a körmöd, stb...
Az ELSŐ BENYOMÁS valakiről hosszú időre megmarad...
De lehet valaki akármilyen jólöltözött, ápolt, tiszta, szép arcú, csinos, ha a természete kibírhatatlan!!!
Az ilyen ember barátai gyorsan "lekopnak"...
Nem mindig az a SZÉP, aki külsőleg is szép : a belső kisugárzás sok embert megszépít!...
Akinek varázslatos, kedves a természete, hiába nem manöken-szépségű, mégis szépnek látjuk!
Én azt javaslom neked, hogy ne változtass magadon : EZ VAGY TE!
Ne törődj vele, kik barátkoznak veled a külsőségek miatt, egy idő múlva úgyis csak azok a valódi barátaid maradnak meg, akiknek a belsőd is számít, akik MAGADÉRT szeretnék és akikre tűzön-vízen át számíthatsz...
Az "álbarátok" akkor szoktak eltűnni, amikor gondjaid vannak és segíteni kellene...
...És igen! A szép barátnő mellett könnyebb "bepasizni", mert a szép barátnő fiúja hozni fogja a barátját, hogy a barátnőd se unatkozzon, és "meglepő módon" a szép barátnőre csupa szuper-pasi ragad és az ő barátaik is szuperek...
Nem jók az ilyen barátnők sztem csak a külsődet nézik pl. az én egyik bnőm azért nem akart velem először barátkozni, mert túl szép voltam számára. és én nem menőzök, senki ne értsen félre én nem tartottam magam szépnek soha, csak a barátnőim mondják rám. szerintem is próbáld meg, hogy felveszel egy kevésbé trendi darabot. de ha a barátnőid nem azzal kezdik h jófej és aranyos vagy, az már baj..:( :S nekem mindig ezel kezdik, csak nics baj velem...remélem találsz egy igazi barátnőt :D
Puxpux by Bogiee.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!