Normális, ha valakivel a barátai azért barátkoznak, mert "szép"?
Vannak barátnőim, akik úgy érzem, csak villognak velem. Most ezt nem nagyképűségből írom, nem arról van szó, hogy én tökéletesnek tartom magamat és úgy gondolom, hogy velem csak villogni lehet:) Egyik barátnőm ezt mondja folyton: "Jaj, úgy örülök, hogy van egy ilyen szép barátnőm is". Meg egy másik is azt mondja, hogy ha velem jön, akkor mindig olyan menőnek érzi magát. Most akkor ők nem a belsőmért szeretnek? Azon gondolkodtam, hogy ha az általuk csúnyának vélt emberek közé tartoznék, ugyanilyen belsővel, akkor vajon barátkoznának-e velem. És ez elég elkeserítő. Soha nem mondják, hogy de okos vagyok, vagy de kedves vagyok, mindig minden bóknak az alapja, hogy szép vagyok vagy jó a ruhám. Lehet, hogy ezek nem is igazi barátságok, hanem csak érdekkapcsolatok? Így akarnak pasit szerezni, vagy mi okuk lenne velem barátkozni? Mostanában döbbentem rá erre, mióta fiúkkal barátkozom inkább, és velük már jobban kijövök, mint a lányokkal. Nem húznak fel, nincs gyerekes hiszti, nincs féltékenység, a belsőmért szeretnek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!