Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen "kissé fura" csajról? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Osztálytárs, nekem tetszik (én ismerem is, vagyis mindent tudok róla.)

Alapból ezt látod rajta:

19 éves, aranyos, kedves, nyugodt,

rendkívül csöndes (sosem köszön, osztályból csak velem beszél egyedül.)

Messze lakik (koleszos), sosem kérdez semmit, sosem beszél magáról, és az ilyen kérdésekre nem válaszol.

Mindig próbál megfelelni valamilyen felettesnek (tanár, szülő...), igazi mintadiák, mindig megcsinálja amit kell sosem hiányzik óráról, sosem puskázik -nem mer.- 4 év alatt nem változtatott a külsején, nincs káros szenvedélye.

Amit én látok, tudok:

Nála minimum 6 évvel idősebb srácokkal jár, (egyszerre többel), viszont még szűz, mert "az igazira vár, ezek tetszenek neki, egyenlőre csak megismeri őket."

Van egy barátja a lakhelyén, 26 éves, van itt egy barátja, 27 éves, és az egyik 26 éves, nős tanárra hajt. (Persze egyik sem tud a másikról).

(Meghalt egy tanár, erre őszinte boldog mosollyal mondta "Az király, ott lesz a másik tanár a temetésen."

Érzései szerintem nincsenek, lelkiismeret furdalás egyáltalán nincs.

Nem érdekli a másik érzései.

Félénken, higgadtam hazudik, (ebben általában én segítek neki.)

A kérdésekre általában nem válaszol, mert fél. (Szerintem nem tudja mi a normális válasz.)

A külsején, vagy szokásain azért nem változtat, nehogy szemet szúrjon valakinek, és felfigyeljenek rá, vagy "rossznak lássák".

Bejön neki (és boldogan, őszintén mosolyog rám) ha segítek neki valamiben (hazudni, vagy puskázni), és ha egyetértek vele valami morbid dologban.

Mit gondoltok egy ilyen csajról a viselkedése alapján? Normális, vagy van valami pszichológiai problémája?

2011. ápr. 28. 23:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Jajj Istenkem ez a tipikus kulonleges akarok lenni dolog...

En se adakozok. Lexarom amikor gypsyek odajonnek hozzam es kepes vagyok ugyanazon a helyen allni meg 15 percet. Es a krisnas majmok se erdekelnek.

A kis ribi meg jol csinalja ha lebuktok akkor Te tartod a hatad. Hat nagyszeru.

Nem tudja mi a helyes valasz... Baf mintha jajj de morbid lenne a gondolkodasa. Ketlem hogy engem lekoroznetek azt megse verem itt magam hogy jujj de kulonleges meg sotet vagyok, hogy heti 3 orat boncolok embert meg amikrol beszelgetunk...

Erzesei meg ketlem h nincsenek! Tudod kinek nincsenek erzesei? A pszichopataknak. Tobb erzest is leirtal amit produkal: ORUL ha segitesz puskazni. FEL valaszolni. Ketsegek vannak benne hogy mi a helyes valasz.

Ez a kiscsaj csak egy elcseszett kis ribanc semmi tobb aki nagyon jol palira vesz es kihasznal Teged- aki meg tok hulye- mar bocs- hogy beveszed a szemfenyesztest es tartod a hatad majd ha vmi gebasz van.

Jujj de kikeszitenem a kis ribiket. Annyira utalom az ilyen alszent szuzqvakat.

2011. ápr. 29. 15:30
 12/20 anonim ***** válasza:
15:27 nincs lelkiismeret az olyan hogy igen, pl. kiröhögöm más halálát és nem is érzem magam rosszul miatta. Vagy elhitetem bárkivel hogy fontos nekem, utána pedig áttaposok rajta. Csak mert vicces. Van ilyen. Ha valaki csak simán paraszt, az nem zárja ki hogy attól még legyen lelkiismerete vagy szeressen másokat stb.
2011. ápr. 29. 15:51
 13/20 anonim ***** válasza:

15:27 vagyok.

Akkor gondolom, én a "simán paraszt" kategóriába tartozom.

Egyébként mi olyan vicces abban, ha gyakorlatilag szórakozol más érzelmeivel és idegeivel? Valamiért nem értem a poént.

2011. ápr. 29. 16:08
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam hogy kiröhögi a másik halálát, hanem ahelyett hogy szomorú lenne, mert meghalt valaki, örül hogy a tanár ott lesz a temetésen. (Ugyanígy örült volna akkor is ha a tanár bejön helyettesíteni).

A pszichopatáknak van lelkiismerete, a szociopatáknak nincs.

Nekem nincs lelkiismeretem. Leírom, kb. milyen.:

Tehát ha valakit át..ok, vagy bármit csinálok vele, utána nincs rossz érzésem (igazából nem is tudom mi az, nincs rossz kedvem, nem ver gyorsabban a szívem, nem izgulok hogy kiderül.)

És nem szoktam szomorú lenni, illetve sajnálni valakit Ezt az emberek nem fogadják el. Csajok legtöbbször 2 nap után kidobnak, mert nem sajnálok valakit!!!

Ez a csaj igazából azért tetszik mert neki sincs lelkiismerete, és nem kell előtte megjátszanom magam. Egyedül ez a megfelelési kényszer nem tetszik benne (nem lehet vele kettesben lenni, mert óráról nem lóg, aztán a koleszban tanul...)

Van nekem is egyfajta morbid gondolkodásom. Pl. most öcsém kórházban van valamilyen szívprobléma miatt... Mindig úgy híívom fel apámat "Öcsém még él?" (Apám lélegzete elakad, és a körülöttem lévő emberek összerezzennek.)

Bemegyünk a kórházba meglátogatni... Valaki a kórteremben ott jajgatott, haldoklott, erre én poénból beszóltam "Vidám társaságod van." Erre öcsém mondja hogy már 2 napja éjszakánként üvölt, jajgat, nem lehet tőle aludni. Mondom "Fojtsd meg, ott egy párna, ki se derül."

Hazafelé ránézek apámra, olyan búvalba..ott kedve van. Azon gondolkodik, mi van ha kell neki új szív. Mondom, "Ne a legrosszabbra gondolj, amúgy is annyi potenciális szervdonor van itt."

2011. ápr. 29. 19:40
 15/20 A kérdező kommentje:

"Szórakozol más érzéseivel."

Nem igazán tudom ez mit is jelent, nekem nincsenek nagyon érzéseim, és éppen ezért nem lehet megbántani. A csaj azt csinálja a másikkal, amit akar, a másik érzései pedig nem érdeklik.

Én is próbáltam összejönni csajjal, látszott rajta hogy boldog, meg mondta hogy szeret... de én nem éreztem semmit. Ha másnap, vagy 5 év múlva kidobott volna, mert van szeretője, akkor tök higgadtan fogadtam volna.

Tehát ha nekem nem lehet játszani az érzéseimmel, akkor azt sem tudom mit érez a másik fordított esetben...

2011. ápr. 29. 19:51
 16/20 anonim ***** válasza:

16:08 vagyok. Én is hajlamos vagyok ilyen beköpéseket tenni, és röhögni is tudok hasonlóakon, bár én nem gondolom komolyan őket. Én ezen tulajdonságomat úgy könyveltem el, hogy rendelkezem fekete humorral is.

Az viszont csak neked sz*r, ha abszolút érzelemmentes vagy, mert semminek nem tudsz majd örülni az életben, márpedig az én nézeteim szerint az élet értelme a veled jó kapcsolatot ápoló emberekkel való kellemes pillanatok eltöltése. De mivel neked nincsenek érzéseid, soha nem fogsz megélni ilyeneket (ugyanis a szavaidból az jött le, hogy még boldogságra sem vagy képes).

2011. ápr. 29. 21:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Előző: a hangsúly azt hiszem azon van, hogy _az én nézeteim szerint_. Más nem feltétlen ezt tekinti az élet értelmének... Én legalábbis nem.
2011. ápr. 29. 21:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Én ezt aláírom, de ha nem tud minek örülni az ember, szerinted mi értelme van?
2011. ápr. 29. 21:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, a kérdező nevében nem tudok válaszolni hogy ő hogy van ezzel, de nálam úgy "működik" a dolog, hogy alapból nekem nincsenek mások irányába érzéseim, azaz nem szeretek senkit, meg nem is utálok senkit, elvagyok mindenkivel. Szóval mondjuk a társasági élet nekem nem ad örömöt, inkább untat egy idő után, mivel nem tudok senkivel közös nevezőre jutni... De igazából nem is érzek rá kényszert. Örülni viszont tudok dolgoknak, például ha valami sikerül amit eltervezek (pl. levizsgázok, mondjuk), vagy ha veszek valami szépet/hasznosat, finomat eszek, megnézek egy jó filmet vagy ilyenek, szóval érted, nem arról van szó hogy totálisan érzelemmentes lennék. Csak hiányzik belőlem (sok más mellett) az empátia, ami talán az egyik alapja az emberi kapcsolatoknak.
2011. ápr. 29. 21:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Na látod, akkor mégis van valami szerepe a boldogságnak a te életedben is.

Amúgy én sem nagyon szeretek senkit, vagy ha igen, még nem ismertem be magamnak (elnyomom az efféle érzéseimet). Magamat leginkább úgy jellemezném, hogy az átlagnál érzéketlenebb vagyok, de azért vannak érzelmeim. Bár ki tudja, lehet, hogy sz*r a meglátásom.

2011. ápr. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!