Mit gondoltok erről? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az egyik régebbi bnőm egyszer elmondta myvip-re a jelszavát. és ezt most ki is használtam. (már nem vagyunk olyan jóba mint régen). Szóval az a lényeg, hogy myvip-msn-en írtam egy osztálytársamnak a régi barátnőm nevében, hogy én szerelmes vagyok egy fiúba.(ami igaz is). Pont azért mondtam el, hogy kiderüljön. És még a legjobb barátnőmet is belekevertem a dologba. Úgy hogy mondtam a volt barátnőm nevében az osztálytársamnak, hogyha nem tudja eldönteni mi az igaz. Akkor kérdezze meg tőle. Meg is tette. És a LEGJOBB BARÁTNŐM elmondta, hogy tényleg szerelmes vagyok abba a fiúba. Ráádásul a volt barátnőm nevébe direkt csúnya dolgokat írtam magamról, hogy mit szól erre az osztálytársam, és hát eléggé kibeszéltek a hátam mögött.2010. jún. 28. 14:09
1/5 anonim válasza:
Hát meg is érdemled Nem illik más myvipjébe belépni
2/5 anonim válasza:
Megbízhatatlan vagy és kevered a szart.Ezt gondolom.
3/5 anonim válasza:
Egyet értek az előttem levőkkel :D
4/5 anonim válasza:
Igaz ez nem volt szép dolog, de azért mégsem ártott kémkedni, hiszen mostmár látod, hogy ők nem igazi barátnők. Szerintem a legjobb barátnőd sem az, úgyhogy jobb, ha valaki mást keresel. Meg nem kell feltétlenül sulis legjobb bnő. Iratkozz be pl sportra, és hidd el sokkal jobbfej barátokat találhatsz ott magadnak, mint ők, akik ballagás után már nem is fogják keresni egymást.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. 100%-ig igazad van.
2010. jún. 28. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!