Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen "kissé fura" csajról? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Osztálytárs, nekem tetszik (én ismerem is, vagyis mindent tudok róla.)

Alapból ezt látod rajta:

19 éves, aranyos, kedves, nyugodt,

rendkívül csöndes (sosem köszön, osztályból csak velem beszél egyedül.)

Messze lakik (koleszos), sosem kérdez semmit, sosem beszél magáról, és az ilyen kérdésekre nem válaszol.

Mindig próbál megfelelni valamilyen felettesnek (tanár, szülő...), igazi mintadiák, mindig megcsinálja amit kell sosem hiányzik óráról, sosem puskázik -nem mer.- 4 év alatt nem változtatott a külsején, nincs káros szenvedélye.

Amit én látok, tudok:

Nála minimum 6 évvel idősebb srácokkal jár, (egyszerre többel), viszont még szűz, mert "az igazira vár, ezek tetszenek neki, egyenlőre csak megismeri őket."

Van egy barátja a lakhelyén, 26 éves, van itt egy barátja, 27 éves, és az egyik 26 éves, nős tanárra hajt. (Persze egyik sem tud a másikról).

(Meghalt egy tanár, erre őszinte boldog mosollyal mondta "Az király, ott lesz a másik tanár a temetésen."

Érzései szerintem nincsenek, lelkiismeret furdalás egyáltalán nincs.

Nem érdekli a másik érzései.

Félénken, higgadtam hazudik, (ebben általában én segítek neki.)

A kérdésekre általában nem válaszol, mert fél. (Szerintem nem tudja mi a normális válasz.)

A külsején, vagy szokásain azért nem változtat, nehogy szemet szúrjon valakinek, és felfigyeljenek rá, vagy "rossznak lássák".

Bejön neki (és boldogan, őszintén mosolyog rám) ha segítek neki valamiben (hazudni, vagy puskázni), és ha egyetértek vele valami morbid dologban.

Mit gondoltok egy ilyen csajról a viselkedése alapján? Normális, vagy van valami pszichológiai problémája?

2011. ápr. 28. 23:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy egy rafinált kis k@rva és a saját érdekedben többet ne is nézz rá mert az orrodnál fogva vezet!
2011. ápr. 29. 00:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor azt hittem h vmi visszahuzodo csajrol irsz de ez egy rosszindulatu gonosz kis pitsa!

Es meg is erdemli h felos ha ilyen gonosz h orul a masik halalanak! Remelem a kornyezete rajon milyen kis alnok es kiutaljak. Akkor legalabb lehet eszhez ter!

Jah am megcafoltad magad a leirasban mert eloszor azt irtad h "sosem puskazik, nem mer" aztan meg hogy "orul ha segitek neki puskazni stb." magyarul csal is.

Te meg bele vagy esve... xD

"a kerdesekre nem valaszol, mert fel"

Nagyszeru lehet vele kommunikalni...

Am veletlenul nem egy budai gimibe jart es Tundenek hivjak? Mert ott ismertem egy dilis hallgatag csajt... Jah bocs Te gimirol irsz osztalytars... Es nem felsooktatasrol...

Hat osszefoglalva egy zakkant ribancnak talalom, es szivesen adnek neki egy beutalot egy pszichiatriara.

2011. ápr. 29. 00:04
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
É a helyedben leépítenék vele mindennemű kapcsolatot. Eléggé zakkantnak tűnik és az ilyeneknél sosem tudni, hogy mi lesz a következő lépésük és kinek akarnak ártani.
2011. ápr. 29. 00:12
 4/20 anonim ***** válasza:
Nekem általánosban volt egy ilyen osztálytársam, meg most gimiben is van egy hasonló, csak ő azért él társasági életet. Az ilyenek sunyik, én se vagyok szent, de nem próbálom magam feltüntetni tökéletes mintagyerekként. Szerintem keress mást.
2011. ápr. 29. 00:34
 5/20 anonim ***** válasza:

Szerintem se barátkozz össze annyira vele, nem jó dolog ilyen beütéses emberekkel kapcsolatba lépni. Persze nem azt mondom, h ne szólj hozzá, és legyél vele bunkó, csak ne közelíts hozzá.

Az én egyik lány osztálytársam is hasonló volt. Tavaly év elején jött hozzánk, már akkor fura volt, pár hét alatt az egész osztály megutálta, mert hazudozott mindenkinek így rólunk meg minden, akkor kb ki lett utálva (az osztály 83%-a lány).

Aztán egy kis időre meghúzta magát. Most év elején már úgy jött suliba, hogy legalább 20 kilóval kövérebb volt meg minden, aztán hirtelen elkezdett fogyni, meg a viselkedése is megváltozott. Sosem járt iskolába, mindig volt igazolása még a buszostól is szerzett, minden héten más barátja volt (nem egy szép lány). Eü suliba járok, s a tanárokkal mindig beszéltük, hogy szerintük gyógyszert szedett, amitől meghízott és most abbahagyhatta, mert le akart fogyni.

De ez már annyira eldurvult, hogy most évvére bekerül a kórházba zárt osztályra.

2011. ápr. 29. 00:38
 6/20 anonim ***** válasza:
55%

Olyan mint én. Leszámítva a pasizós részt, engem nem érdekelnek az ilyesfajta kapcsolatok. Azt a részt viszont nem értem, hogy nem válaszol, mert fél. Milyen fajta kérdésekre nem válaszol? Én sem mindig tudok mit válaszolni, mert tudom hogy amit mondani akarok az "rossz", és nem tudom mi a helyes válasz. Bár ez ritka, most már általában tudom mit akar hallani a másik. Vagy iskolában?

A külsőm nekem sem feltűnő, és általában engem is mindenki kedvesnek, nyugodtan tart, mindenkivel jóban vagyok. Bár én nem vonok be senkit a hazugságaimba, vagy egyéb "nem normális" gondolataimba. Régebben húgomnak elmondtam pár dolgot, de rájöttem hogy simán használhatja ezeket ellenem, úgyhogy azóta neki se.

Lelkiismeret furdalásom sosincs, szégyellni nem szoktam magam (nem is tudom ezek milyenek), mások érzései sem érdekelnek. És van mindenféle morbid gondolatom.

Érzései pedig mindenkinek vannak, csak nem feltétlen ugyanazok, és nem ugyanazt az érzést váltják ki mindenkiből bizonyos események - lásd temetés, a csaj örül neki, más meg gondolom szomorú vagy nem tudom mi a szokás ilyenkor. Szóval szerintem normális.

2011. ápr. 29. 00:49
 7/20 anonim ***** válasza:
huuhh. szerintem eléggé fura.nem tudom hogy a megfelelési kényszer, a jól tanulás, csendesség hgy jön össze azzal, hogy egyszerre több idősebb pasit hülyít. szerintem ez két ellentétes dolog.
2011. ápr. 29. 09:32
 8/20 A kérdező kommentje:

"Ő nem mer puskázni, de örül ha segítek neki." -Általában az én füzetemet tartom oda neki, amit másol (megfogni már nem meri, és a sajátját elő sem veszi.)

"Kérdésekre nem válaszol." -Szerintem nem tudja mi a helyes válasz, és fél rosszat mondani, ezért nem mond semmit, csak hallgat. (Ezek olyan kérdések amik az életére, felfogására irányulnak.)

2011. ápr. 29. 13:05
 9/20 A kérdező kommentje:

00:49-es:

Hasonlítunk, én is ilyen vagyok : )

Kedves, mindenkivel jóban vagyok, viszont lelkiismeretem nekem sincs, egyszerűen nem tudom mi az a sajnálat, együttérzés. Nekem is vannak nagyon morbid gondolataim.

A kérdésekre én is próbálok normálisan válaszolni, és próbálom magam normálisnak tettetni.

Pl. Ma is megyek a vonatállomásra, leszólított egy kiscsaj, hogy adakozzak a gyerekeknek... Mondom, "Sietek a vonathoz..."

Igen, 10 perc múlva visszafelé kedvesen beszólt "Nem sietsz a vonathoz?"

Beszéltünk kb. 1 percet, erre megkérdezte "Szoktál gyerekeken segíteni?" Mondom "Próbálok, de nem úgy ahogy gondolod."

Ha azt mondom amit gondolok szociopatának nézett volna. "Igen, próbálok keríteni az öcsémnek egy A+ szívet." :)

2011. ápr. 29. 13:27
 10/20 anonim ***** válasza:

Én utálom az olyan embereket, akik megfelelési kényszerben szenvednek. Nem szeretem, ha valaki megjátsza magát. Azt tartom korrektnek, aki mindig megmondja és felvállalja a véleményét (lehet azt kedvesen, finoman is közölni -bár én állítólag nyersen fogalmazok-, nem muszáj lekezelő stílusban). Ebből kifolyólag valószínűleg s*ggnyalónak tartanám.

Az viszont kifejezetten szemétség, hogy egyszerre több sráccal kavar és mindenkit átb*sz. Erre már nem tudok mit lépni. Egy álszent kis k*rva. Arról már ne is beszéljünk, hogy mások halálán röhög. Oké, nekem is vannak "morbid gondolataim", de én nem szoktam örülni mások elhalálozásának (persze azért nem is bőgöm el magam, ha meghallok egy ilyen hírt).

Meg mi az, hogy nincs lelkiismerete(tek)? A - egyébként elég tág - baráti körömben mindenki egy érzéketlen "tuskónak" tart engem, de lelkiismeretem még nekem is van. Igaz, gyakran sértek meg másokat, s általában nincs is bűntudatom miatta, de felismerem, ha tényleg nagy köcsögséget csináltam és sz*rul is érzem magam miatta. Tehát nem tudom elképzelni a lelkiismeret hiányát.

Nem mondom, hogy pszichiátriai eset a csaj, de hogy valami nem okés, az hótziher.

2011. ápr. 29. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!