Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen emberről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ez az xy ember köztudottad szegényebb családból származik.

Az iskolában mindig másoktól kér kaját, de még akkor is kérdezgeti, hogy "kinek van kajája?", "adsz kaját?", amikor már senki se akar neki adni, vagy nincs is.

Ha meghallja, hogy valaki épp felbontott valami kaját vagy innivalót, már megy is, hogy "kérhetek?"... Pedig azért kajára telne neki, annyira nem szegények.

Amikor elmegy szórakozni, mással vetet alkoholos italt, és a felét ő issza meg. Ha nem kap belőle, akkor meg megsértődik, hogy miért. Ha ad is bele pénzt, mármint az alkoholos ital árába, akkor is csak kb a 20 %-át, és annál sokkal többet iszik meg.

Az alkohol hatásáról már ne is beszéljünk az ő esetében.

Ruhákat is másoktól kér, és mindig érdeklődik, hogy valaki tud-e neki valami olyat adni, amit már nem használ.

(Pénzt is sokszor kölcsönkér, bár nem mindig adja vissza.)

De! Pedig nem olyan szegények, hogy ezekre (étel, ital, ruha) ne telljen nekik, ő mégis másokat "lep le".

Vélemény?

2010. szept. 10. 22:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Ismerek ilyet eleget, kocsmáros vagyok:)Azt mondom, hogy nem adok és kész.Ilyen egyszerű.
2010. szept. 10. 22:25
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Ezt vele kéne óvatosan megbeszélni
2010. szept. 10. 22:29
 3/17 anonim ***** válasza:
46%

Sajnálnám nyilván nem poénból kéreget, ha meg lenne rá pénzük még szomorubb mert akkor a szülei magasról tesznek rá.

Sajna sok ilyen család van ahol fontosabb a szülönek a szép kocsi, mükörmös, az alkohol mint a gyerek.

2010. szept. 10. 22:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
túlzásba viszi...és szerintem nem szép dolog ...mástól kérni...p*fátlanság... *bocsánat ..ennyiszer mástól kérni meg minden.
2010. szept. 10. 22:37
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Azt, hogy egy lehúzós, gerinctelen genya, élősködő szemétláda. Akikkel ezt megteheti, meg is fogja tenni.
2010. szept. 10. 22:42
 6/17 A kérdező kommentje:

"Sajnálnám nyilván nem poénból kéreget, ha meg lenne rá pénzük még szomorubb mert akkor a szülei magasról tesznek rá."

Nem teljesen ez a helyzet. A szülei adnak épp elég pénzt ahhoz, hogy egy napra tudjon venni magának kaját, stb.

Én úgy érzem, hogy már inkább csak lustaságból és kényelemből "kéreget". Mert egyszer megtehette, aztán meg már nincs megállás...

2010. szept. 10. 22:48
 7/17 anonim ***** válasza:
ne adjatok neki.
2010. szept. 10. 22:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos eléggé kellemetlen a helyzet, mert engem is próbál lehúzni, de sajnos néha engedek is neki apró dolgokban, mert nem tudok mást tenni...
2010. szept. 10. 22:50
 9/17 A kérdező kommentje:
Én próbálom megállítani a helyzetet, mostmár nem engedem hogy hülyének nézzen, de a többiekkel folytatja, és mindig van valaki, aki enged, ez így egy véget nem érő folyamat...
2010. szept. 10. 22:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Mi a sz.rért lógtok ilyennel? Le kell koptatni, aztán vagy észhez tér vagy nem.
2010. szept. 10. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!