Kikért (mikért) rajongtál 10-14 éves korodban? Semmi sem ciki!
Sokszor mondjuk, hogy "jajj, ezek a mai gyerekek..." milyenek már, hogy néznek ki, hogy viselkednek...
Persze, változik a világ, én is megdöbbenek sokszor, de azért ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, mi is átestünk a tinédzserkoron, követtük a divatot, és rajongtunk.. na de kiért, és miért?
És igen az öltözék: nekem is volt többféle színű kockás flanelingem, detto cicanadrág, vastag kötött letűrhetű zoknival, bakanccsal:D
hjajj régi szép idők...
(utolsó voltam)
gyerekkorom óta rajongok a motorokért,mai napig is,zeneileg edda,scooter volt a mániám,mindkettőt szeretem ma is
32/anyuka
én pont most vagyok ebben a korban,14/L vok.Én "betegesen" rajongok a zenéért,mindegy hol,mikor,milyen hangerővel csak legyen:)) Hooligans,Tcs,Simple plan,Good charlotte,jonas brothers,myley cyrus meg ilyenek.
Akkor amiért most oda vagyok:új ruhák,smink,divat,bár nem vagyok nagy divatkövető,inkább a saját stílusomat próbálm kialakítani.Imádok a fényképezni leginkább magamat(tudom betegesen hangzik de ez van.megnézem a gépen a képeket aztán a 70%kidobom,mert nem tetszik.)
Meg ilyeneket,igazából mikor mihez van kedvem:)
Lássuk csak: Michael Jackson, NKOTB(New Kid's On The Block), Neoton Família, Sandokan, Abonett kenyér, Párnácska (mentolos cukor), Frutti(ami ma is kapható, de meg sem közelíti az ízét),sorolhatnám de a legnagyobb szívfájdalmam amit elvettek tőlünk és soha többé nem ehetünk olyat az a:
S Ó S K I F L I!!!! Majdnem mindenért hajlandó lennék, ha még egyszer ehetnék olyat, mint 1980-környékén.:)))))
Én most vagyok ebben a korosztályban, és nem azért rajongok, mint a legtöbb kortársam.
Mostanában a Beatles-t, Clash-t, Pixies-t, Killers-t, 30 seconds to Mars-ot, és Nickelback-et hallgatok, és néha Backstreet Boys-t.
Leginkább a filmek, a zene, és a természetfotózás érdekel.
Filmekben imádom a társadalomkritikát, a fekete humort.
A mai tinisztárok közül senkit sem bírok. A tinifilmekkel nálam ugyanez a helyzet.
Köszi mindenkinek!
Jó volt egy kicsit "nosztalgiázni" :)
Nagyon jól esik visszagondolni ezekre a dolgokra- még akkor is, ha ma már kicsit pironkodva jut eszembe a lahajtós bokazokni, meg a kakasos nyalóka :)
Remélem, hogy a "mai fiataloknak" is maradandó, szép emlék lesz a tinédzserkoruk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!