Kikért (mikért) rajongtál 10-14 éves korodban? Semmi sem ciki!
Sokszor mondjuk, hogy "jajj, ezek a mai gyerekek..." milyenek már, hogy néznek ki, hogy viselkednek...
Persze, változik a világ, én is megdöbbenek sokszor, de azért ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, mi is átestünk a tinédzserkoron, követtük a divatot, és rajongtunk.. na de kiért, és miért?
Azért annyira én sem vagyok még benne a korban:)
De szerettem pl. a Backstreet Boys-t, a Spice Girls-t, a Szívtipró gimit, a Bravo Tv-t, a Kölyökidőt, az Ifjúsági Magazint.
Kazettára(!) felvenni a rádió kívánságműsorából a kedvenc számaimat :) A legyűrhető vastag zoknit cicanadrággal, a bő kockás inget... Leveleztem (postai úton, levelezőlapon) a táborban megismert barátokkal, szalvétát gyűjtöttem (de hogy minek?)
Stb. stb :)
Annyi hulyeség volt, hogy már nem is emlékszem :)
Pl.: Rock, metál, magyar nemzet(betegesen), kulonbozo országok, legújabb divat, autók, vonatok, ennyi jut most eszembe, de volt tobb is :)
Most a hotelokért, benzinkutakért, Mexikóért és az USA-ért vagyok oda! :D
Princess
A kérdezővel egy korosztályhoz tartozhatunk, mert én is ugyanezekért voltam oda, mint ő... Backstreet Boys, Spice csajok, Bravo magazin (főleg a híres Szex, Szerelem, Gyengédség rovat)
ja, meg az N Sync nevű együttes. jót nevettem, amikor 1-2 éve olvastam valahol, hogy az általam hajdanán favorizált tag meleg mint a kályha:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!