Tini korodban kiért rajongtál, kibe voltál "szerelmes"? Most hány éves vagy?
38 éves nő vagyok.
Amikor tini lány voltam akkor oda voltam a magyar zenéknél a Pataky Attiláért,és az Edda művekért..Nem voltam szerelmes belé,de rajongtam értük.(még ma is imádom a számait)
A külföldiek közül egy időben olyan srácokat kerestem akik hasonlítanak Harrison Fordra..Ő volt számomra a FÉRFI!
Persze a Queen együttes volt a mindenem! de szerelmes nem igazán..Talán egy időben Mark Hamill-ba voltam "szerelmes" de csak egy fellángolás erejéig..
:-D
Én Geszti Péterbe 6 évesen, amikor a rapülők formáció állt még. Azóta visszagondolva, csak mosolygok magamon.
Később Leonardo DiCaprioba a Titanicos korszakban. :-)
25/L
Én anno Tom Cruise-ért rajongtam. akkoriban robbant be a köztudatba a Coctail című filmmel. Tele volt plakátolva a szobám vele. Ma sem értem, hogy mit szerettem benne. Aztán ott volt Jason Donovan. Egylemezes előadó, de egykor nagyon népszerű volt. Hű, hogy ő milyen jóképű kis pasi volt! Azt se tudom, hogy mi van vele...
34 éves nő.
Most vagyok 22, és annak idején 12-14 évesen halálosan szerelmes voltam Leonardo DiCaprióba :D Nagyon mókás lehettem, volt egy iszonyatosan nagy óriásposzterem, ki volt függesztve két évig a falamra, persze aztán ez is elmúlt, mint minden hülyeség :)
Manapság sajnos már nem is emlékszem azokra a filmjeire, amik akkortájt készültek. :(
Michael J. Fox-ba voltam szerelmes, aki a föszereplöje volt a Vissza a jövöbe cimü filmnek 13-14 éves koromban, meg az Aha együttes énekesébe, Morten Harket-be.
35 N
Hát én rajongtam a five nevű együttesért, majdnem minden tagjába "szerelmes" voltam.:D Meg Robbie Williams-be is. :D
És még Ryan Philippe is nagy "szerelmem" volt.
Most 22 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!