Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem csinálok végig semmit?

Miért nem csinálok végig semmit?

Figyelt kérdés
mindent kitalálok, hogy de jó lesz, csinálom 1 hétig aztán már lesz*rom. Tök lusta is vagyok, pedig tudom hogy fontos a tanulás. Elvesztegetem az időm a gép elött, vagy a tv előtt és nem tettem le semmit az asztalra. 16 vagyok és lány és nagyon szeretnék változtatni ezen
2011. ápr. 26. 17:36
 1/3 Empire.State.of.Mind ***** válasza:
100%

Előszőr is ne rágódj a múltadon és ne érezd magad folyamatosan hibásnak és képtelennek, mert ez nem fog segíteni neked a változásban.

Gondolj arra, hogy még fiatal vagy. Valószínűleg a TV- ből és az internetről is tanultál egyet s mást, tehát az az elpocsékolt ídő nem 100%- ban értéktelen.

Sosem késő egyébként azzá vállni, aki akartál és akarsz lenni, mert az élet minden nap ad egy esélyt azzal, hogy felébredsz reggel és mindent megtudsz változtatni.

Valószínűleg tanultál ebből az ídőből, amit nagyon bánsz, hogy elpocsékoltál, de ne aggódj : még ha most nem is olyan tiszta mit nyertél, a későbbiekben majd felfogod használni azt amit idáig tapasztaltál és biztos tapasztaltál sokmindent ebben az ídőben, mégha nem is azt csináltál, amit akartál volna.

A lényeg az, hogy most változtass és ne nézz hátra többet, maradj szorosan a jelenben és úgy alakítsd a jövődet ahogyan akarod, de ahogyan igazán akarod ! Mert vannak felületes vágyak, amik nem csoda, hogy ídővel szertefoszlanak és ezért érzed azt, hogy nem tudod már befejezni amit elkezdtél. Valójában nem is akartad azt annyira.

Amit a belsőnk egészével akarunk azt képesek vagyunk végigcsinálni. Ezek azok a célok amikért valójában érdemes küzdeni és amelyek mindig erőt fognak adni, ameddíg el nem érjük őket, mert ezeket valóban akarjuk és nem csak jött- ment kívánságok, mint egy 6 éves gyereknél.

Természetesen nem csak maga a céltől függ, hogy elérjük- e vagy sem.

Szükséges az ambició, a kitartás és az erő is. Mindezek benned vannak, csak akarnod kell, hogy feltudd őket használni. És amit a legelején mondtam az is segíteni fog abban, hogy a bűntudat és a rágódás helyett azok a dolgok domináljanak téged amelyek elvezetnek majd a célhoz.

2011. ápr. 26. 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!
2011. ápr. 26. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen voltam... ma már nem vagyok, felnőttem, kitartó lettem. rájöttem ha kell valami és tiszta szivből akarom akkor ha beledöglök akkor is végigcsinálom!!!!!!!!
2011. ápr. 28. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!