Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan vegyem rá, hogy ki...

Hogyan vegyem rá, hogy ki jöjjön velem külföldre? Az ő érdeke!

Figyelt kérdés
10éve élek kint külföldön és sminkesként dolgozom,sztárokat sminkelek stb.Múlt héten,épp mondta az egyik rendező,hogy új színészekre lenne szüksége a nyáron,nem voltam rest és szóltam az egyik lány érdekében. Mondta,hogy mutassak róla,egy egész alakos képest,és meséljek róla.Megtettem,mutattam róla képet,elmeséltem neki,hogy 5-6éve már színésznő akar lenni,csak mindig,hátráltatják az ismerősei,sosem biztatják,hogy elmenjen egy válogatásra stb. Azt mondta őt így kép alapján megfogta a "megjelenése" és szívesen látná egy válogatáson. Hazautaztam és ezt boldogan újságoltam neki,de ő nem akar kijönni,mert szerinte úgyse jön össze neki.. Szerintetek hogyan vegyem rá,hogy kijöjjön velem?A szülei azt mondták,hogy oké.A lány 15éves.
2011. ápr. 26. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
tudod szerintem az a probláma, hogy fél ennyi az egész 15 éves mit vársz? és nem is baj az lenne a durva ha egyből beleúgrana, szerintem egy 15 éves ne kószáljon szüleinélkül külföldön akármilyen jó barátja is vagy
2011. ápr. 26. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem jó barátja vagyok, hanem a kereszt anyja.
2011. ápr. 26. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
jójó ezt nemtudtam, viszont akkor mennyire szoros a kapcsolatotok? elég sűrűn látott a 10 év alatt hogy feltétlen megbízzon benned? ilyen dolgokra gondolok és ezzel nem megbántani akarlak:)
2011. ápr. 26. 14:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Havonta 2havonta járok haza :)
2011. ápr. 26. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
hát akkor nemtudom lehet tényleg csak az önbizalmával van a gond...
2011. ápr. 26. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Szija!

Én is sminkes vagyok...:)

Hát,az a baj hogy egy 15 éves lány alakja és élete és céljai még változni fognak...és én ezt abból látom hogy egy lányt nagyon rég óta ismerek,12 évesen azt volt az álma hogy modell legyen(amikor sminkeltem beszélgettünk) mert ez egy divatbemutatón volt!

két évvel később,már 14 évesen amikor egy fotózásra sminkeltem azt mondta mindent megadna ha a középiskola után főiskolás lenne,elvégezné jó eredményekkel,és saját üzletet nyithatna,egy éttermet,ami sikeres...

Nagyon fordult,most 14,5 éves, a szüleivel még mai napig nagyon jóban vagyok,igaz már keveset találkozunk.

Nem kell rávenned hogy kimenjen veled,ha nem szeretné,nem szabad hamar elszakítani megszokott helyéről...vidd ki egy hétre,nézze meg a helyet,ha tetszik nyáron menjen ki egy hónapra és így tovább és ha nagyon teszik neki akkor beszéld meg vele!

Egyébként hova vinnéd?

2011. ápr. 26. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
még iskolába kell járnia, de nyáron kimehetne. mondd neki hogy hogyha igazán akarja itt a lehetőség, egy életre meg fogja bánni, és próba szerencse.. ha meg nem sikerül utaoztt eg yjót.
2011. ápr. 26. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:

"Azt mondta őt így kép alapján megfogta a "megjelenése" és szívesen látná egy válogatáson. "

Nos, én hallottam már olyat, hogy Kovács Lajost egyetlen fénykép alapján válogatták be egy külföldi videóklipbe. De egy fiatal lány esetén? Vagy csak én vagyok perverz?

2011. máj. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!