Mit tegyek az unalom ellen?
Tanulj Baby:)
Annyi mindent lehet csinálni, tanulj rajzolni, tanulj matekot, tanulj meg fotózni, tanulj meg gitározni, vagy szájharmonikázni :)
A lényeg, hogy mindíg motiváld magad különben csak elszalad melletted az élet. Ha meg ingerszegény környezetben élsz putri faluban ahol semmi sincs és mindenki csak azt lesi, hogy mit csinál a másik akkor jobb ha elköltözöl onnan, vagy kevesebb időt töltesz otthon, max aludni jársz csak haza. Városban az a legjob kivéve a panelt mega társasházat, hogy senki sem ismer senkit, és többnyire nem is foglalkoznak egymással.
Én egy éve jöttem fel pestre, és még a szomszédokat se ismerem.
7 évesen azt mondtam:
- Unatkozom.
-Unatkozni csak a hülyék szoktak- mondta Édesapám
Azóta, noha sok év telt el, nem unatkoztam, soha.
Remélem tudtam segíteni.
Keress valamilyen hobbit. Varrj, hímezz, horgolj, tanulj meg főzni, sütni, egy hangszeren játszani, járj énekkarba, kirándulni, kreatív kézművességet (szalvéta technika, üvegfestés stb.) járj el táncolni vagy tornázni. Olvass, fuss, bicajozz stb.
Ne otthon légy!
szerintem is tanulj valamilyen hangszeren,..ezek a naopzas ...ugy kene ,h valakivel.. mert egyedul olyan... unalmas :)). ok,h most feltalalod magad,de madj am is megunod azt amit csinalsz.. vagy nem tudom..de en sem latom a kiutat..
idovel miden jobb lesz..
(elozo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!