Unalom, mit lehet tenni?
kevés barát.
alig bulizós hangulat.
17f
és ezt a bárkivel összehaverkodást mégis hogyan kell elképzelni?
szívesen tenném, de így megszolítani bárkit is elég "nehéz" ügy
Mindenki csak mondja, de igazából alig teszik meg páran. Rengeteg kérdést írtam már ki evvel kapcsolatban, hogy hol és hogyan lehet barátokat szerezni és ugyan az a válasz, hogy mennyek kocsmákba,pubokba bárhova és szólítsak meg embereket.
Sose tettem még meg, és valószínűleg amíg hozzám nem jön oda így senki addig én sem fogok máshoz.
egyedül, eltudsz járni edzeni, futni, sétálni, fotózni, tudsz filmet nézni, internetezni, könyveket olvasni és ennyi jutott eszembe.
Sőt most eszembe jutott még valami. Ha szeretsz focizni, kosarazni és a lakóhelyeden van pálya akkor menny ki vigyél labdát.. És ha látsz ott játszani embereket kérd meg, hogy hagy csatlakozz. ÉS tádáá a meccs végén kérdezd meg tőlük, hogy legközelebb is mehetsz-e ?! Azt mondják igen akkor tiszta sor új ismeretség, kevesebb szabadidő, testmozgás, levegő, egészség. Mi kell még?
faxa. csak néha elbizonytalanodok ,hogy blfsznak érzem magam.
de köszi a tippet rajta leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!