Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Unalom evő vagyok! Mi lehet...

Unalom evő vagyok! Mi lehet az oka és mit lehetne ellene tenni?

Figyelt kérdés
Amúgy 15 éves vagyok és rendszeresen sportolok, de azért szeretnék tenni valamit ellene..
2009. okt. 3. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Én is az vagyok,én meghíztam,de nem is mozogtam semmitt.Most próbálom leadni.Egy jó tanács ha unlmadba eszel egyél egészséges dolgokat.
2009. okt. 3. 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
nekem nagyon jól bejön, ha számítógépes játékokat játszom, vagy kirakóst, tehát ha valami ilyesmivel elfoglalkom magam. teljesen lefoglal, nem is gondolsz a kajára!!
2009. okt. 3. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok/voltam.mikor suliban vagyok,és sok a dolog,akkor nem is eszek szinte egész nap.mert ugye itthon is a dolgaimat csinálom estig.aztán ha hétvége van akkor jön a párom és eszünk egész hétvégén:Dam 174 cm és 70kiló vagyok,tehát azért a 7végék látszik h.nem tesznek jót:Dhidd el,ha lefoglalod magad,akkor nem jut eszedbe enni.pl ha elkezdessz tanulni még az étvágyad is elmegy:Dha pedig nagyon unatkozol,és enni támad kedved,akkor szeletelj fel almát,répát,és azt csipegesd.sőt én mikor karikára vágok paprikát meg répát ,és megsózom,akkor én már azt paprikachipsnek nevezem:Dszerintem finom és nem hízlaló
2009. okt. 3. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
pedig a só hízlaló
2009. okt. 3. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy unalomevő vagy, akkor kész a megoldás. Foglald el magad olyan tevékenységekkel, amit szívesen csinálsz! Tehát, amint jön az inger egy kis nasira, kezdj bele egy kis kocogásba, vagy bármilyen alakformáló mozgásba a barátnőddel a közeli sportpályán, egy jó kis csevegésbe a barátnőddel, olvass, chat-elj stb.

Ráadásul, ha az elsőt választod, két legyet ütsz egy csapásra, még az alakod is csinosabb lesz!

2009. okt. 3. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a só nem hizlal csak megköti a vizet és nagyon nem egészséges,de hízni nem hízol tőle,de felpuffadhatsz.
2009. okt. 3. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
12:10es vagyok-.a sózás az 1 csipetet jelent nálam!nagy mértékben meg minden hizlaló..a só pedig megköti a vizet a szervezetben,tehát tényleg nem a legjobb,de még mindig ezerszer egészségesebb,mintha rendes chipset majszolnék..
2009. okt. 3. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:

irigyellek, hogy ilyen sok időd van...

én úgy oldom meg, hogy nem veszek kaját itthonra, és akkor nem is nagyon van mit ennem :)

esetleg kérd meg a családot, hogy zárják el előled a nasit egy szekrénybe, és csak zöldséget hagyjanak elöl...

2009. okt. 4. 00:17
 9/10 anonim ***** válasza:
a zsír nagy része víz. amennyiben a só megköti a vizet, értelemszerűen megköti a zsírt. tehát hízlal.
2009. okt. 4. 05:12
 10/10 anonim ***** válasza:
vegyél egy simsont, elmarad az unalom...
2009. okt. 7. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!