Unalom evő vagyok! Mi lehet az oka és mit lehetne ellene tenni?
Figyelt kérdés
Amúgy 15 éves vagyok és rendszeresen sportolok, de azért szeretnék tenni valamit ellene..2009. okt. 3. 11:40
1/10 anonim válasza:
Én is az vagyok,én meghíztam,de nem is mozogtam semmitt.Most próbálom leadni.Egy jó tanács ha unlmadba eszel egyél egészséges dolgokat.
2/10 anonim válasza:
nekem nagyon jól bejön, ha számítógépes játékokat játszom, vagy kirakóst, tehát ha valami ilyesmivel elfoglalkom magam. teljesen lefoglal, nem is gondolsz a kajára!!
3/10 anonim válasza:
én is ilyen vagyok/voltam.mikor suliban vagyok,és sok a dolog,akkor nem is eszek szinte egész nap.mert ugye itthon is a dolgaimat csinálom estig.aztán ha hétvége van akkor jön a párom és eszünk egész hétvégén:Dam 174 cm és 70kiló vagyok,tehát azért a 7végék látszik h.nem tesznek jót:Dhidd el,ha lefoglalod magad,akkor nem jut eszedbe enni.pl ha elkezdessz tanulni még az étvágyad is elmegy:Dha pedig nagyon unatkozol,és enni támad kedved,akkor szeletelj fel almát,répát,és azt csipegesd.sőt én mikor karikára vágok paprikát meg répát ,és megsózom,akkor én már azt paprikachipsnek nevezem:Dszerintem finom és nem hízlaló
5/10 anonim válasza:
Ha tudod, hogy unalomevő vagy, akkor kész a megoldás. Foglald el magad olyan tevékenységekkel, amit szívesen csinálsz! Tehát, amint jön az inger egy kis nasira, kezdj bele egy kis kocogásba, vagy bármilyen alakformáló mozgásba a barátnőddel a közeli sportpályán, egy jó kis csevegésbe a barátnőddel, olvass, chat-elj stb.
Ráadásul, ha az elsőt választod, két legyet ütsz egy csapásra, még az alakod is csinosabb lesz!
6/10 anonim válasza:
a só nem hizlal csak megköti a vizet és nagyon nem egészséges,de hízni nem hízol tőle,de felpuffadhatsz.
7/10 anonim válasza:
12:10es vagyok-.a sózás az 1 csipetet jelent nálam!nagy mértékben meg minden hizlaló..a só pedig megköti a vizet a szervezetben,tehát tényleg nem a legjobb,de még mindig ezerszer egészségesebb,mintha rendes chipset majszolnék..
8/10 anonim válasza:
irigyellek, hogy ilyen sok időd van...
én úgy oldom meg, hogy nem veszek kaját itthonra, és akkor nem is nagyon van mit ennem :)
esetleg kérd meg a családot, hogy zárják el előled a nasit egy szekrénybe, és csak zöldséget hagyjanak elöl...
9/10 anonim válasza:
a zsír nagy része víz. amennyiben a só megköti a vizet, értelemszerűen megköti a zsírt. tehát hízlal.
10/10 anonim válasza:
vegyél egy simsont, elmarad az unalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!