Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálnál ha kitörne egy...

Mit csinálnál ha kitörne egy zombijárvány?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 23:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Te félre értetted amit én írtam. Nem azt mondtam, hogy a Fidesz idején gazdagodtál meg és azt sem hogy munka nélkül.

És olyat sem mondtam, hogy nem érdemled meg amid van és hogy nem tisztességesen jutottál hozzá. Én a kormány intézkedéseiről beszéltem.

Valóban én egy senki egy sza.rházi vagyok, igaz azért teperek, hogy felvegyenek a Rendőrtiszti Főiskolára Nyomozó szakirányra. Alig fizet, még Magyarországon is életveszélyes hivatás.. És ezt mind magam miatt csinálom ugye?

2011. ápr. 25. 22:09
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Én azt hitem hogy a magad nevében beszélsz. Most kissé megkavartál, azon kívül hogy nyomozó akarsz lenni nem tudom ki vagy. Ha jogtalanul vádoltalak meg akkor elnézést kérek.
2011. ápr. 25. 22:50
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
"hittem"
2011. ápr. 25. 22:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Na visszakanyarodva az eredeti témához(merthogy itt már eléggé elkanyarodtunk:D):én felmásznék egy háztetőre(panel, kb3-4 emelet)beszereznék egy rakás élelmet, szereznék pár fegyvert meg egy raklap lőszert aztán próbáljanak meg kinyiffantani:)
2011. ápr. 26. 20:09
 25/26 anonim ***** válasza:

Készülök rá. Azt most felejtse el mindenki, hogy amikor agykárosult vagy élőhalott kannibálok lepik el a vidéket, akkor "beszerez egy csomó kaját meg fegyvert" mert akkor barátaim olyan káosz lesz, hogy erre igazán kicsi lesz az esély.

Senki sem akkor készül katasztrófára, amikor bekövetkezik, mert akkor már nem lehet. Hanem ELŐTTE.

De mivel nem a felkészülésről van szó, ezért erre nem térek ki.

A következőket csinálnám és tanácsolom:

1. Megerősíteni a lakóhelyemet védművekkel. Mivel én kertes házban élek km-ekre a sűrűn lakott területektől, fallal és szomszéd kerítésekkel körülvéve, ezért úgymond ráérek akkor elbarikádozni az ablakokat, teraszajtót, a biztonság kedvéért.

2. Felhívni, értesíteni a hozzátartozókat, ismerősöket, barátokat, informálódni a helyzetükről.

3. Éjszaka őrváltást tartani, nappal a támadó zombikat naponta ritkítani a falak előtt, hogy ne legyen túl sok, ha kifogynánk a tartalékokból és tovább kéne állni.

4. Hogy említett kifogyás ne történjen meg, vagy késleltessük, az előre installált önellátó gazdálkodás fenntartása (kertészet, állattartás). Tűzifáért és benzinért, takarmányért ha mégis ki kell menni, lásd a 3. pontot.

5. A megrongált védműveket javítani.

6. Időközönként nagyobb tisztogatást végezni és túlélők után kutatni, vagy mentőakciókat szervezni az ismerősökért.

7. Kiépíteni egy új, önellátó települést.

2013. dec. 7. 15:34
 26/26 anonim ***** válasza:
Túlélném. :D
2016. dec. 25. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!