Mit csinálnál ha kitörne egy zombijárvány?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 23:21
11/26 anonim válasza:
én golfozgatnék
am kolopele biztos színesfémgyűjtő
12/26 anonim válasza:
Nem egészen. Szabadalmaztatott technológiáim vannak, amivel világszinten egyedülálló termékeket gyártunk főleg külföldre. Előjött belőled a magyar vér, irigység és a "biztos csalt meg lopott" szindróma. Érdekes hogy a legtöbben azt hiszik Magyarországon nem lehet jól élni tudással és munkával.
14/26 anonim válasza:
Kétféle ember van. Aki okos, és aki kérkedik a pénzével. Nem emlékszem rá, hogy valaki kérdezte volna, mennyi pénzed van. Ki nem sz*rja le?Le merem fogadni, hogy te is ugyanolyan sz*arul fizeted a melósaidat, mint minden más vállalkozó. Így könnyű megtollasodni.Azt sem hiszem el, hogy nem kentél meg senkit, hogy előnyhöz jussál.Nekem ne is beszélj, hogy magyarországon meg lehet gazdagodni becsületesen, mert amíg mindenki tartja a markát, addig nem igaz. A másik, a kutyát nem érdekel, hogy neked van-e pénzed, vagy sem. Ha meghalsz, az úgy is itt marad. Vagy te magaddal viszed, és kérkedsz vele a túlvilágon is??
15/26 anonim válasza:
Az a 100 ember aki nálam dolgozik közel 400 ezer nettót keres havonta. A világon nem mindenhol volt egyforma a válság, amiket mi csinálunk annak nagyon nagy piaca van külföldön, és tudom hogy egy halandónak ezt nehéz elképzelni, de ha valaki egyedülállót tud alkotni az életében, az mindegy hogy magyar vagy nem, sikeres lesz és jómódú. És senkit nem kentem meg, annak idején kivittem pár olyan újítást a világkiállításokra, hogy sorban álltak érte a gazdag külföldi üzletemberek. Szó szerint mindenki céget akart velem alapítani. Ha pedig majd meghalok, a 4 gyerekem örökli minden vagyonomat, akiknek már most sem kell félni a felnőttkori jövőjüktől. Persze ha megölnek minket a zombik, az más. Nem tudom hogy sikerült ennyire elkanyarodni a kérdéstől, de mindegy már. Általában a politikai oldalakon szoktam vitázni a tehetetlen magyar emberekkel, akiknek minden rossz, a Fidesz is, csak abba nem gondolnak bele hogy nekik is tenni kéne valamit. Mert ugye mindig más a hibás.
16/26 anonim válasza:
Te hoztad fel, hogy gazdag vagy, amire a kutya sem volt kíváncsi.Bocs! Amúgy nálam a pénz nem mérvadó.
17/26 anonim válasza:
Hát ember a helyedbe én is utálnám a Jobbikot.. Mert ha ők kormányra kerülnek a te fajtád lesz az első akitől elveszi a vagyona egy részét. Örülj még 3 éved van, most a Fidesz elkezdte a zsákmányszerző hadjáratát a munkás emberekkel szemben. AKik ha nem lennének neked se lenne 9 számjegyű bankszámlád. És amikor a munkás embert minden vagyonukból és türelméből kiforgattak. Akkor picit a felsőbb rétegeket is megszorongatják, hogy úgy tűnjön csinálnak valamit.. És aztán jön a frakció váltás. A jobbik személyében, akik biztos vagyok benne sose nyúlnának Ilyen szinten a munkások zsebébe mint az eddigi kormányok, hanem komoly reformokat vezetnének be a gazdagabb szférában. És igen, akkor majd tényleg úgy érzed zombik támadnak.. Leszipolyozzák a 9 számjegyű bankszámládat.
18/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem már a Fidesz előtt is megvolt a kilenc számjegy. Tudod én nem vagyok már huszonéves tacskó, én már 50 felé járok. Amit csinálok ráadásul az emberek érdekeit szolgálja, vagyis értékteremtő munka, amiről neked fogalmad sincs hogy mit jelent. Most járattad le végérvényesen a jobbikot. Azt az embert kell elintézni aki az egyik legnagyobb adót fizeti és nagyon nagy fizetést ad a dolgozóknak, nem igaz? Nézd már meg azt a fizetést, ember. Kizsákmányolok???? Ha több ilyen ember lenne mint én jobban állna sokkal az ország. Szánnivaló bunkók vagytok, akik semmire nem vittétek soha az életben, és nem is fogjátok soha. Szomorú hogy az ilyen agresszív emberek még egyáltalán szabadlábon lehetnek. Romba döntenétek az egész gazdaságot egy hét alatt a szánalmas és megvalósíthatatlan programotokkal, de ne reménykedj. Esélyetek sincs még bejutni sem a parlamentbe a következő választáson. A gyűlölet keltésen kívül semmi máshoz nem értetek, és a hozzátok hasonló szerencsétleneket ugyan befolyásolni tudjátok, de ez nagyon kevés.
19/26 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy én mire vittem?? Azért, mert nem villogok vele, nekem is lehet vagyonom nem? Csakhogy én nem vagyok nagyképű, hogy hangoztassam. Nem kötöm más orrára, hogy mennyi vagyonom van, és nem érdekel, hogy másnak mennyi van abszolút.Én tudok olyan embert, akinek nem sok lé van a zsebében, viszont a szakmájában elismerik.Na nálam ez a lényeg, mert a lóvé nem mérvadó nálam. Attól még lehet valaki tök hülye, hogy sok pénze van.Van itt nálunk egy vállalkozó, aki egyszer belenyúlt a jóba, és abból vett egy pár lakást, amit kiad, és él mint marci hevesen, de attól még tök hülye maradt.Te is avval, hogy kérkedsz a pénzeddel, csak lejjebb csúszol a szememben.Általában az kérkedik a pénzével, aki mással nem tud villogni.Engem nem érdekel mennyi pénzed van értsd meg!
20/26 anonim válasza:
Bocs, de a százalékodat nézve nem neked írtam vissza. Egy jobbikos húzott fel a beszólásával, ez nem neked szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!