Ez vajon barátság vagy sem?
Figyelt kérdés
7 vagyunk jóban a középiskolai osztálytársaimmal.Már a gimnáziumban se csináltunk közös programokat csak az iskolában voltunk jóban.Most meg próbáljuk fent tartani a kapcsolatot,de egyszerűen lehetetlenség,hogy egyszerre jó legyen egy találka mindannyiunknak.Nagyon sok szervezést és idegeskedést igényel ez.Mindenki máshova jár,máshol lakik,de mégis ennyire nincs időnk egymásra?Nem vagyok egyformán jóban az emberekkel természetesen.Van,akikkel többet futok össze...Vannak,akiknek örülnék,ha többször keresne fel engem,akikkel mélyebb kapcsolatban lehetnék.Amúgy bármit elmerek nekik mondani,de mégsem érzem velük olyan jól magam.Viszont csak ők azok,akiket a barátaimnak nevezhetnék...Vajon ez barátság?2011. ápr. 22. 14:32
1/5 A kérdező kommentje:
hú kicsit hibásan írtam ki a kérdést,azért remélem,érthető...
2011. ápr. 22. 14:33
2/5 anonim válasza:
Szerintem az. Több mint ismeretség. A következő fok pedig a barátság.
3/5 anonim válasza:
egy barátság hamar elfajulhat. táplálni kell.Hogyha mind a 7nek ugyanennyire fontos lenne ez a "barátság" akkor idegeskedés nélkül és együttműködéssel igyekeznének megszervezni.Nem lehet , hogy más ismerősőd fele is ideje lenne nyiltabb lenni?Nem tudhatod , hogy ok mennyit változnak.Jó vagy rossz irányba.a 7 év egy kötődés lehetett, de csak iskolán belüli barátság volt ez.
4/5 anonim válasza:
Határeset. Nem érzed velük jól magad? Ha tudod, miért, tegyél meg mindent ellene amit csak tudsz.
5/5 A kérdező kommentje:
hát lehagytam a magyarázatom elején,hogy nem 7 éve vagyunk jóban,hanem 7-en:-)
amúgy hát igen,táplálni kell ezt...
azzal nem értek egyet,hogy az ismerettség után a barátság a következő lépcsőfok,vannak még köztes állapotok szerintem
2011. ápr. 24. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!