Hogyan szoktál kikapcsolódni?
Figyelt kérdés
amikor stresszes vagy stb.., vagy csak úgy :)2011. ápr. 19. 19:11
1/10 A kérdező kommentje:
úgy értem ha stresszes vagy, vagy ha csak kikapcsolódásra vágysz, ezt mivel teszed?
2011. ápr. 19. 19:11
2/10 anonim válasza:
Stresszes nem szoktam lenni, ha meg csak úgy akarok kikapcsolódni, általában sorozatokat nézek, vagy játszok (Sims), esetleg olvasok, bár azt inkább csak este szoktam, elalvás előtt, napközben nem annyira.
3/10 anonim válasza:
Ledőlők az ágyra aludni, vagy felmegyek fészbuk-ra.
4/10 anonim válasza:
Meditáció, vagy a rajzolástól érdekesmód megnyugszom. Bár nem mindig tudok stresszesen rajzolni.
5/10 A kérdező kommentje:
ezeket mind szeretem, igaz rajzolni nem tudok.
Meditálni, hogy kell? nekem sosem sikerült eddig..
forró vizes kádba is szoktam ázni, az is jó :):)
2011. ápr. 19. 19:54
6/10 anonim válasza:
Hangosan zenét hallgatok. Az mindig megnyugtat. :)
7/10 anonim válasza:
Zenét hallgatok, kimegyek a kertbe napozni (persze csak ilyen tavaszias időben), megsimogatom az állatkáimat, meglocsolom a virágokat...
8/10 anonim válasza:
Ha jó az idő, felkapok egy csukát, és 10 km gyaloglás után (folyópart, és vissza 5+5) újjászületek.
9/10 anonim válasza:
jó hangosan felteszem az egyik régi, megunt kedvenc zenémet, az hallgatom, játszok a cicámmal, kutyusaimmal. beszélgetek barátokkal.
10/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. ápr. 23. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!